Johan Bülow julekalender 2018

johan bülow julekalender 2018, johan bülow pakkekalender 2018, johan bülow adventskalender 2018, julekalender til voksne, alletiders gave, juleliv, julegaver til alle, gaveinspiration, julekalender til voksne 2018, pakkekalender til voksne 2018, voksen julekalender 2018, voksen pakkekalender 2018, voksen adventskalender 2018, johan bülow luksus julekalender, johan bülow luksus pakkekalender

En af de julekalender der står højt på vores ønskeliste i 2018, er Johan Bülow julekalender 2018.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. 

Johan Bülow har endnu en gang produceret en eksklusiv julekalender med lækre lakrids-oplevelser til hele december. Og med denne julekalender kan det være svært at holde fingrene væk fra næste dags kalenderlåge.

Nyd 24 dage med den fineste lakrids og chokolade, alt sammen pakket ind i en smuk, bæredygtig julekalender. Du kommer til at opleve fantastiske chokolade-, kaffe- og frugtsmage, perfekt blandet med gourmetlakrids. Få en eksklusiv julekalender med en lækre lakrids oplevelser til hele december. En julekalender er ikke kun forbeholdt børn – voksne skal også forkæles med lækre smagsoplevelser.

Bestil julekalenderen hos KitchenOne

 

 

Lakrids By Bülow

Johan var af sin mor blevet opdraget til at skulle skabe noget selv. Ikke kun noget, han kunne leve af. Det skulle være noget, skabt med hjertet og for Johan var der ingen tvivl. Han elskede lakrids og mente, at der lå en helt ny verden af nydelse gemt i den rå og trevlede lakridsrod. Ikke bare når det kom an på slik, men også når det gjaldt mad, bagværk, øl – kort sagt alt, hvor det fine krydderi kunne komme til sin ret. Johan ville gøre lakrids til en gourmetoplevelse. Hverken mere eller mindre.

OBS! Julekalenderen kommer i begrænset oplag – så det er med at være hurtig hvis du vil have fat i årets Johan Bülow julekalender.

 

Indlægget Johan Bülow julekalender 2018 indeholder affiliatelinks

 

1 Response

  1. 11/04/2017

    […] sjovere med en lakrids julekalender fra Johans Bülow. I år har Johan Bülow både lavet deres klassiske julekalender, men vil du gerne forkæle gavemodtageren lidt ekstra, så er denne julekalender […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!