Jelly Belly julekalender

Julens klokker kimer, og hvad kan så være bedre end at tælle dagene til juleaften på traditionel vis – ved at proppe sig med lidt slik hver dag? Slik og hygge sig nemlig julen til. Og er du eller gavemodtageren også trætte af de traditionelle chokoladekalendere, som ikke har forandret sig i mange år? Så kan vi hos Alletiders Gave anbefale jer en Jelly Belly julekalender.

 

 

Det siges, at julemanden giver et stykke kul til de børn, som ikke har været søde. Det passer ikke. I stedet lister julemanden små slikbønner ind i julekalenderen. De ser delikate ud, men smager afskyeligt! Med Jelly Belly Bean Boozled Julekalender lukkes lågerne op med skrækblandet begejstring – det kan blive en god jul, men det kan også blive en hårrejsende smagsoplevelse!

Jelly Bean julekalenderen indeholder 24 små poser med blandede slikbønner i hver. Bønnerne kommer i ti farver, men i hele tyve smage – du ved ikke, hvilken smag, du får, før du sætter tænderne i dem! Fersken, lime og chokoladebudding lyder jo lækkert, men de bønner, der smager af bræk, nyklippet græs og hundemad ser nøjagtig ligesådan ud!

Da du får flere slikbønner hver dag, fungerer slikkalenderen godt med en modig søster eller bror eller en dumdristig sambo. Tag hver jeres Jelly Bean fra dagens låge og konkurrer om, hvem der længst kan holde masken!

Julekalenderen kan med fordel nydes af de fleste af familiens medlemmer, da den er ideel til både børn og voksne.

Pris for Jelly Belly julekalender er 179,- og kan købes hos Coolstuff – der er kendte for deres store udvalg af sjove og anderledes gaveideer.

Køb julekalenderen her

Indlægget Jelly Belly julekalender indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!