Inspiration til adventskalender – ophæng adventsgaver

Ved juletid er det hyggeligt at julehygge hele december måned. En pakkekalender eller en adventskalender til børnene eller den du elsker er oplagt som forkælelse til den/dem du holder af. En adventkalender kan sagtens være 4 pakker i en sæk henne i hjørnet, men det kan også være fint og hyggeligt og have dem på en mere fremtrædende plads i hjemmet. Der er en masse hygge i at have en adventskalender hængende, hvis den ser fin ud.

Herhjemme har vi en pakkekalender med broderi, som er lavet af ældste nulevende generation. Den er gået i arv gennem 3 generationer og den er så fin og hyggelig. Har du ikke en adventskalender til de 4 gaver, så kan du finde inspiration her, både til den slags du kan købe, men også inspiration til hvordan du selv for lavet en, eller på anden måde for brugt de 4 pakker som en del af juleindretningen.

giving deer adventsgaver indpakning æske

Giving deer adventspakke med 4 rum og låger

Med adventskalenderen fra Giving Deer kan du overraske dine kære med en personlig adventskalender. Du styrer nemlig indholdet selv. Bland-selv adventskalender-konceptet har 4 tomme huller som du selv kan vælge hvad der skal være i.

Adventskalenderen består af genanvendeligt og solidt styropor-indlæg samt et FSC-certificeret karton-omslag. Omslaget er lavet af den danske up-coming akvarel-kunster Lea Hoffman. Koncept, illustration og produktion er alt sammen produceret i Danmark.

Gå til Shop

 

adventskalender ophæng nordal

Nordal ophæng til adventskalender

Væghængt holder til adventsgaver lavet af rustikt træ fra Nordal. Der er fire kroge i bunden, som du kan bruge til at hænge dine adventsgaver fra. Mål: 51 cm

Gå til Shop

 

adventskalender adventsgaver ophæng adventspakker ophæng

House Doctor kanvas poser til adventsgaverne

Små opbevaringsposer til diverse ting og sager i hjemmet. De kan bruges året rundt og ikke specielt juleagtige. Kan hænge på en knage.
Poserne er en del af House Doctors kanvas serie. De er super søde og kommer i et sæt med 3 stk.
Nummer “1” , “2” og “3”. Nr. 4 købes seperat. Mål: 20 x 30 cm.

Gå til Shop

 

LÆS OGSÅ: Find inspiration til adventsgaver til voksne og her til børn

 

Indlægget Inspiration til adventskalender – ophæng adventsgaver indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!