Ilse Jacobsen shopper

årets brætspil alletiders gave, brætspil, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé

Navnet Ilse Jacobsen får vist de flest til at tænke på gummistøvler. Ilse Jacobsen har gjort det hipt igen at gå med gummistøvler. Men udover støvler tilbyder Ilse Jacobsen også overtøj, tøj, sko og diverse accessories. I blandt de mange spændende accessories gemmer der sig også tasker. Ilse Jacobsens kollektion af dametasker er en flot blanding af klassisk og moderne design. Alle taskerne lavet i gode materialer med gode detaljer der afspejler den gode kvalitet. Ilse Jacobsen har også lavet sin egen udgave af en shopper i stil med de populære fra Day.

Det gode ved shopperen fra Ilse Jacobsen er at den let og slidstærk, skulderstropperne går hele vejen rundt om tasken, hvilket giver tasken en bedre bæreevne i forhold til lignende tasker. På grund af taskens størrelse er den ideel både som weekendtaske, træningstaske, strandtaske og shopper. Ilse Jacobsen shopperen er et godt alternativ til Day Birger shopperen.

Mål: 54 x 43 cm. Findes i flere smarte farver. Pris 299,-. Kan købes her

“Ilse Jacobsen startede med at designe sko og støvler. Efter skoene kom de håndlavede gummistøvler lavet af 100 % naturlig gummi. En naturlig forlængelse var selvfølgelig en kollektion af regnfrakker skabt efter samme principper. Men det var selvfølgelig ikke nok for Ilse Jacobsen,der hvert år kreerer komplette sommer- og vinterkollektioner af tøj skabt til den moderne kvinde i klassisk stil. Ilse Jacobsen lægger vægt på naturlig skønhed, naturlige materialer og høj kvalitet.”

Denne gave er oplagt til kvinder i de fleste aldre uanset årstid og anledning. Shopperen kan bruges til rigtig mange formål f.eks. træning, strandtur, shopping eller indkøb.

Indlægget Ilse Jacobsen Shopper indeholder affiliatelinks

Kilde: www.taskeholic.dk

Skriv et svar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!