Hr. Skæg bøger

Hr. skæg bøger

Den kendte figur Hr. Skæg fra DR´s Ramasjang, er gennem de senere år blevet det store hit hos de fleste børn – og det er ikke uden grund. Er den yngre gavemodtager vild med Hr. Skæg, kan vi her hos Alletiders Gave anbefale at give Hr. Skæg bøger i gave.

Hr. Skæg bøger:

Hr. skæg bøger

Dengang hr. Skæg startede i skole

Hr. Skæg fortæller fem historier om alt det spændende, mærkelige og helt vidunderlige ved at starte i skole for første gang. Historier om alt lige fra skolestart, toiletbesøg til frikvarter og udflugt fra klassen fra dengang, hr. Skæg selv gik i skole. Pris: 129,95 kr – køb den lige her hos Saxo.

500x0-1

Hr. Skægs ABC

Hr. Skægs ABC af Mikkel Lomborg og Toke Reunert er en bog for de 2-7 årige. I DRs program “Skæg med bogstaver” møder børnene den skøre Hr. Skæg, som er helt vild med bogstaver. Bogen indeholder en sang for hvert bogstav i alfabetet, så børnene på en sjov måde lærer. Der medfølger også en CD med alle sangene. Pris: 199,95 kr – Køb den her hos Saxo.

Hr. skæg bøger

Hr. Skæg tæller

En sjov og underholdende Hr. Skæg-tællebog med små historier, som tager udgangspunkt i vilde eller fjollede situationer, hvor barnet kan hjælpe med at tælle sig frem gennem historien. Pris: 129,95 kr – Køb den her hos Saxo.

Hr. skæg bøger

Skæg med Matematik

Tag på eventyr i matematikkens verden sammen med den sjove hr. Skæg, der flyver rundt i sin luftballon og forsøger at få styr på alle de mange tal, tid, tegn og former. “Skæg med matematik” er en sjov og lærerig billedbog om hr. Skæg fra Ramasjang, der har travlt med at arrangere fester og dyste i olympiske discipliner. “Skæg med matematik” indeholder desuden en cd, der indeholder ni gode sange af hr. Skæg. Pris 199,95 – Køb den her hos Saxo.

Hr. Skæg bøger

Hr. Skæg og rejsen til ordkloden

Hvis man sætter bogstaver sammen, bliver de til ORD. Og det viser sig, at ord er noget af det mest fantastiske, der findes. Alle ting i verden har et ord.  I denne her bog rejser Hr. Skæg ud til en anden planet. Og selvom den ligger langt væk, er den på mange måder ligesom vores egen verden. Der er blomster og græsstrå og huse og dyr og alle de andre ting, vi kender herhjemmefra. Og så er der fyldt med ord. Men der er én forskel. Alle tingene på Ordkloden har et ord. Men de har også et skilt! Og på skiltet står der, hvad det er. Så hvis man har glemt, hvad en ting hedder, kan man altid læse, hvad det er. Dét er smart. Pris: 199,95 kr – Køb den her hos Saxo.

Find flere Hr. Skæg bøger her

Kender du ikke Hr. Skæg, så se med her:

Indlægget Hr. Skæg bøger indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE