Hot – Daniel Wellington ure

Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveinspiration, gaveidé, fars dag gave, farsdag gave, konfirmationsgave, gave til konfirmand, gave til teenager, ur til teenager, DW ur

Noget af det meste hotte blandt ure til mænd og kvinder i øjeblikket er mærket Daniel Wellington. De populære ure er lavet i et virkelig smukt og minimalistisk design, i en rosa guld og sølv udgave, de kan fås med læderrem eller NATO rem og i 4 forskellige størrelser.

En ting der gøre sig gældende for alle de urene fra Daniel Wellington er at remmen nemt kan udskiftes, der findes derfor et stort udvalg af ekstra remme til de forskellige ure. Dette er både smart og praktisk og gør man at kan tilpasse uret til situationen uanset om det er til hverdag eller til pænere brug.

Daniel Wellington er ægte Svensk kvalitet, et godt håndværk med øje for tidens trends og som passer rigtig godt i den skandinaviske stil.

daniel wellington dameure julegave alletidersgave

 

 

Feminint og super elegant ur fra Daniel Wellingtons Southhampton Classic kollektion. Uret er udstyret med en farverig Nato nylon rem i blå, hvid og pink. Den ultra slanke urskive i knækket hvid omringet af rosa guld, er det perfekte modspil til den farverige rem, det giver et stilet look om end du er på arbejde eller til fest. Uret er vandtæt. Pris 1094,- Køb det her.

 

 

Daniel wellington dameur, julegave, alletidersgave,

 

Daniel Wellington 0510DW Classic York Dameur i krokodilleskind har smukke linjer og aftryk efter en krokodilles skind. Med sin smukke, mørkebrune urrem i krokodilleskind, en urskive i knækket hvid omringet af rosa guld er det svært ikke at synes om dette smukke ur.

Det ultratynde (6 mm) Daniel Wellington-ur passer til enhver lejlighed. Uanset om du deltager i et formelt arrangement, spiller et sæt tennis eller nyder en solskinsdag i en eksklusiv sportsklub – Daniel Wellington er en smuk følgesvend. Og ikke nok med det – med de udskiftelige urremme får du et unikt ur til alle ugens dage. Pris 1294,- Køb det her.

 

daniel wellington herreur, julegave alletidersgave

 

 

Daniel Wellington NATO Sølv herreur, Classic Warwick. Blå, himlens og havets farve forener sig på en naturlig måde med grøn, naturens smukke farve. Når NATO-urremmens farvekombination sættes sammen med urskivens smarte finish får du et elegant ur, som er perfekt til hverdagsbrug og særlige lejligheder.

Det ultratynde (6 mm) Daniel Wellington ur passer til enhver lejlighed. Uanset om du deltager i et formelt arrangement, spiller et sæt tennis eller nyder en solskinsdag i en eksklusiv sportsklub. Pris 1194,- Køb det her.

 

daniel wellington herreur julegave alletidersgave

 

Daniel Wellington Classic Bristol for herre, er et ur med brun læder rem. Daniel Wellington mænds designer ur, er fra den klassiske Bristol collection og er monteret med en flot brun læderrem på en sølv urkasse med en imponerende sølv urskive. Uret måler 40 mm.

Skønheden i disse designer ure, er deres minimalistiske design, der kan prale af elegance og klassisk stil. Disse ultra slanke ure har en aftagelig strop , så du til enhver tid kan montere en anden Daniel Wellington rem på uret. Pris 1494,- Køb det her.

 

Alle de viste ure er fundet hos Watchfelt.dk som tilbyder et stort udvalg de meste populære og moderne ure. Her er det også muligt at købe de mange forskellige urremme der findes til Daniel Wellington urene, så det passer efter dit humør eller anledning. Watchfelt.dk tilbyder prisgaranti – finder du varen billigere på en anden side, matcher Watchfelt.dk prisen.

Indlægget Hot- Daniel Wellington ure indeholder affiliatelinks

2 Responses

  1. 11/19/2015

    […] sammen, samtidig med at designet er stilrent, enkelt og ungt. Vi ser MEGIR ure inspireret af Daniel Welington ure, som er det hotteste i Danmark pt. MEGIR urene kendetegnes ved deres simple men maskuline design, […]

  2. 03/06/2017

    […] Smykker er en god traditionel gaveide til piger, blandt de populære smykkemærker er Nordahl, Pernille Corydon, Stine A og Scherning – du finder dem alle hos Smykkemester. Desuden kan vi anbefale at du/I overvejer et personligt smykke.Ure er også et populært gaveønske til både piger og drenge, et af de helt populære mange indenfor ure er Daniel Wellington. […]

Skriv et svar

error: Content is protected !!