Hjemmelavet bodyscrub – god værtindegave

Hjemmelavede gaver er noget af det bedste at modtage og viser at afsenderen har tænkt over gaven. En klassisk værtindegave at give er blomster eller chokolade. Men hvad med at prøve at overraske med en lækker hjemmelavet gave som for eksempel en bodyscrub. Det er nemt at lave en lækker hjemmelavet bodyscrub. Det kræver ikke så mange ingredienser, og ofte har man mange af ingredienserne stående derhjemme. Det er derfor både en nem og billig gave at lave. Vi giver dig nogle eksempler på bodyscrubs du nemt selv kan lave.

Hjemmelavet bodyscrub med salt og citron

2 dl fint eller grov salt

1 økologisk citron

1 dl økologisk olivenolie

Salt og olivenolie blandes. Riv så citronskal i og pres saften ud. Si eventuelle sten fra. Det er op til dig selv om du vil bruge fint eller groft salt. Man kan sagtens blande groft og fint salt, så man får en god alsidig bodyscrub. I salt er der mineraler som er gode for huden, især hvis man bruger havsalt, som også renser porerne for giftstoffer, så huden får lettere ved at ånde.Bemærk at pga der er citron i denne, skal den ikke bruges på alt for sart hud.

Hjemmelavet bodyscrub med vanilje og honning

2 dl rørsukker

1 dl mandelolie

Korn fra ca. ½ vaniljestang

3 tsk. Honning

Bland alle ingredienserne sammen. Denne bodyscrub er dejlig sød og blød for huden. Honning er især god til tør og følsom hud, men kan bruges til alle hudtyper.

Når du laver bodyscrub kan du selv bestemme hvor stor en portion du vil lave, du kan derfor med fordel lave til flere på én gang. Denne gave er god både som værtindegave og til veninden, moderen eller søsteren der trænger til noget forkælelse.

Indlægget Hjemmelavet bodyscrub – god værtindegave indeholder affiliatelinks

2 Responses

  1. 11/20/2015

    […] Kilde: Alletiders gave […]

  2. 01/25/2017

    […]  Selvforkælelse er altid en oplagt gaveide, og ved at give en hjemmelavet gave viser du også at du er gået ekstra op i din gave. Hjemmelavet bodyscrub – find opskriften her. […]

error: Content is protected !!