Havfruetæppe – lav det selv eller køb det færdigt

havfruetæppe barn

Et havfruetæppe er selvsagt et tæppe formet som en havfruehale. Det er mægtig polulært blandt børn og de yngste teenagere. I stedet for et almindelig tæppe, hopper man i havfruehalen og ligger på sofaen og ligner en havfrue.

Vi er stødt på gaveidéen på flere ønskesedler i år og er derfor gået på jagt efter et havfruetæppe. Vi har fundet tæppet i to størrelser. Ét til børn og et til voksne. (Se målene nedenfor)

Havfruen Ariel lærte os, at en hale er upraktisk, når man vil danse, men derimod sagde hun ikke noget om, hvor praktisk halen er, når der skal hviles eller hygges i sofaen. Havfruetæppet er fremstillet i 100% uld og formet som en hale. Form og materiale gør at det holder på varmen, både om benene og fødderne – helt perfekt til sofahygge!

Da fiskeskæl lugter lidt mærkeligt, er tæppet strikket i blød uld, i et flot fiskeskælsmønster. Halen er formet som et rør, hvor den øverste halvdel er åben, så det er nemt at få den på, Den nederste del omhyller ben og fødder og holder på varmen. Selve halefinnen er dekorativ, så det ligner en ægte havfrue der slinger sig på sofaen.

havfruetæppe uld

Fakta om Havfruetæppe

 • Hyggeligt tæppe formet som et rør i form af en havfruehale!
 • Flot fiskeskælsmønstret strik!
 • Den øverste halvdel af tæppet er åben, resten er formet som et rør, der afsluttes med halefinnen
 • Materiale: 100 % uld
 • Tåler maskinvask ved maks. 30°C (uldprogram)
 • To størrelser:
  • Voksen: 150 cm lang (ekskl. halefinne), finnen måler 35 x 75 cm
  • Barn: 120 cm lang (ekskl. finnen), finnen måler 33 x 64 cm
 • Bemærk at charmerende fisk og irriterende krabber ikke medfølger.

havfruetæppe størrelser

Havfruetæpperne er fundet hos Coolstuff og koster ca. 300,-

 Gå til Shop

Lav selv / DIY havfruetæppe

Hvis du har mod på at pakke en hjemmelavet gave ind, så er det muligt at hækle et havfruetæppe. Mønsteret finder du her, hos LutterIdyl. Med et hjemmelavet havfruetæppe som gave, er din gave helt unik og særlig. Hjemmelavet gaver er altid lavet med kærlighed og omtanke, hvilke gør dem helt særlige.

 

Indlægget Havfruetæppe – lav selv eller køb det færdigt indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE