Harry Potter pakkekalender

harry potter pakkekalender, harry potter julekalender, julekalender med harry potter, harry potter adventskalender, julekalender til drenge 2019, julekalender til piger 2019,

Er du eller en du kender vild med Harry Potter og det magiske univers omkring ham? Så er en Harry Potter pakkekalender, det oplagte valg til årets julekalender.

En Harry Potter pakkekalender kan bruges både af børn og voksne.

Historien om Harry Potter er forfatteren J. K. Rowlings fortælling om en forældreløs dreng, der vokser op hos onde slægtninge, indtil han erfarer, at han er af troldmandsslægt og kommer til en kostskole for kommende troldmænd.

Harry Potter er en fortælling på i alt 7 bøger og film. Historien om Harry Potter er en dannelseshistorie om hans kamp med sig selv og sine omgivelser for at blive voksen, præsenteret i kostskoleromanens velkendte regi. I det magiske univers projiceres hans udviklingskamp ud på omgivelser, der symboliserer tilværelsens basale kræfter og eksistentielle kriser. Harry Potter er et sympatisk bekendtskab, der med sine let genkendelige relationer til familie, venner, lærere og myndigheder indbyder til identifikation og ønsketænkning hos både jævnaldrende og voksne læsere.

Et Harry Potter kostume til voksne er både et kostume af en kendt figur, mens også et troldmandskostume. Det kan både bruges til fastelavn, sidste skoledag og fødselsdagen/temafesten med eventyrligt/Harry Potter tema.

Harry Potter pakkekalender

Uanset om du håber på at finde en ny Quidditch-kost i julestrømpen eller ønsker, at nissen kommer med den seneste udgave af Monsterbogen om monstre, er der jo mange, lange dage tilbage til juleaften. Men med Harry Potter-Julekalenderen fra Funko Pop! forvandles decembermørket til fortryllende julestemning hurtigere, end du kan sige “I solemnly swear that I am up to no good”!

I hver luge gemmer der sig små Funko Pop!-vinylfigurer i form af Harry, Ron, Hermione og en hel masse andre troldmænd, hekse og magiske væsener fra Harry Potters verden. Figurerne er festklædte og på vej til årets Yule Ball. Når du har åbnet dagens luge, er du selvfølgelig omhyggelig med at lukke kalenderen og sige “Mischief Managed”, så ikke hvem som helst kan smugkigge på morgendagens luge!

Få en rigtigt magisk december og tæl ned til jul med Harry Potter-Julekalenderen fra Funko Pop! I hver låge gemmer der sig en lille vinylfigur fra Harry Potters verden. Denne kalender bliver en fortryllende god gave til alle Potterheads!

Find pakkekalenderen hos Coolstuff

 

Indlægget Harry Potter pakkekalender indeholder affiliatelinks

 

2 Responses

  1. 09/28/2019

    […] SE OGSÅ: Harry Potter julekalender 2019 […]

  2. 10/29/2019

    […] SE OGSÅ: Harry Potter pakkekalender […]

error: Content is protected !!