Harry Potter og det forbandede barn

Harry Potter og det forbandede barn
Harry Potter har gennem flere år vundet stor popularitet især blandt teenagere og unge.  Og nu er der godt nyt i form af Harry Potter og det forbandede barn:
Harry Potter det forbandede barn

Harry Potter og det forbandede barn

Den ottende historie. 19 år senere. Det har altid været svært at være Harry Potter, og det er ikke blevet nemmere nu, hvor han er en overbebyrdet ansat i Ministeriet for Magi, ægtemand og far. Harry kæmper med en fortid, som ikke vil give slip, og hans søn, Albus, må bære den tunge byrde fra en arv, han aldrig har ønsket. Da fortiden og nutiden smelter sammen, må både far og søn erkende sandheden: Nogle gange kommer mørket fra uventede steder.

Forlagsbeskrivelse

Harry Potter og det forbandede barn – del et & to er en ny original historie af J.K. Rowling, Jack Thorne og John Tiffany, og et nyt skuespil af Jack Thorne. Første udgave af manuskriptbogen udkommer d. 14. oktober 2016 på dansk. Den ottende historie. 19 år senere. Det har altid været svært at være Harry Potter, og det er ikke blevet nemmere nu, hvor han er en overbebyrdet ansat i Ministeriet for Magi, ægtemand – og far til tre børn i skolealderen. Harry kæmper med en fortid, som ikke vil give slip, og hans søn, Albus, må bære den tunge byrde fra en arv, han aldrig har ønsket. Da fortiden og nutiden smelter ildevarslende sammen, må både far og søn erkende den ubehagelige sandhed: Nogle gange kommer mørket fra uventede steder. Denne første udgave er skuespillets manuskript, som det ser ud tidligt i produktionen flere uger før premieren. Manuskriptet vil herefter blive revideret og delvist omskrevet, hvorfor denne udgave kun er tilgængelig i en begrænset periode. Den endelige reviderede udgave udkommer i løbet af 2017.

Pris for Harry Potter og det forbandede barn er 249,95 – Køb den her hos Bog og Ide.

Når den nye Harry Potter skal læses, skal den selvfølgelig nydes sammen med Jelly Bellys med alverdens sjove smage, som de fleste vist kan forbinde med Harry Potter.

skaermbillede-2016-10-30-kl-20-28-51

Harry Potters Jelly Belly. “Dem skal du være forsigtig med! Når der står multismagsbønner, skal man tage det helt bogstaveligt!” – Ron havde helt ret, da han beskrev Berties multismagsbønner for Harry Potter! Og nu kan du selv sætte tænderne i disse Harry Potter Jelly Beans med forskellig smag! Nogle af bønnerne smager akkurat lige så magisk godt som almindelige Jelly Beans: sød skumfidus, frisk citron og lækre blåbær. Andre bønner ser lige så uskyldigt appetitlige ud, men byder på smage som råddent æg, regnorme og ørevoks! Hvert tyg er lidt af en satsning – det er derfor, at disse slikbønner er så tryllebindende. Pris 49,- Køb dem her hos Coolstuff.

Find flere af Harry Potter bøgerne her.

Indlægget Harry Potter og det forbandede barn indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE