Hængestol – ungerne elsker den!

De dråbeformede hængestole fra JOKI/La Siesta er perfekte små huler for børn. De bruger den ofte som et lille tilflugtssted hvor de finder ro og hygge.  Skønt lille tilflugtssted og legehule for børn. Når børn gynger stimuleres deres vestibulærsans som blandt andet hjælper dem med at lære bedre og hurtigere. Vi anbefaler hængestolene fra 3 års alderen, men de er også virkelig et hit når man er 8 år! Man må veje op til 80 kg når man sidder i en Joki, så den kan anvendes i rigtig mange år.

Hængestolen her er produceret i lækkert Hamac Tex® som er polypropylen-fibre, specielt udviklet til hængekøjer og de karakteristiske krav, som hængekøjer stiller til tekstiler. HamacTex® ligner bomuld og føles som bomuld, men er langt mere vejbestandig og tørrer meget hurtigere. Fibrene udmærker sig ved at være særlig holdbare i struktur og farve. Den kræver ikke ekstra pleje, men vi anbefaler dog at man undlader at lade den hænge ude efter duggen falder, samt at tage den ind til tøropbevaring i vinterperioden. Det giver den en længere levetid. Hængestolene findes i både en udendørs og en indendørs udgave. Eftersom at den udendørs udgave også kan anvendes indendørs, er det sådan en vi har hængende herhjemme. Dertil kommer det at hængestolene fra JOKI/La Siesta fås i mange flotte farver og også i økologiske udgaver.

Du bestemmer selvfølgelig selv hvor hængestolen skal hænge. Den kan både hænges op på børneværelset, i alrummet/stuen eller i et træ i haven. Det eneste du skal gøre dig af tanker er, hvilket ophæng du skal købe med. Den fylder ikke meget og kan nemt tages ned igen. En hængestol kan holde til meget og vil med sikkerhed blive et hit både på et børneværelse og i haven.
Her hos Alletiders Gave er vi vilde med hængestolen fra JOKI/La Siesta og deler hermed idéen videre til alle der skal give en gave et barn i den kommende tid.
haengestol joki la siesta alletiders gave

Indlægget Hængestol – ungerne elsker den! indeholder affiliatelinks


1 Response

  1. 11/11/2016

    […] Indlægget er oprindeligt bragt på alletidersgave.dk […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!