Gurli Gris julekalender 2018

gurli gris julekalender 2018, gurli gris pakkekalender 2018, gurli gris jul 2018, gurli gris kalendergaver, gurli gris gaver, pakkekalender til børn 2018, julekalender til børn 2018, pakkekalender til piger 2018, julekalender til piger 2018, alletiders gave, inspiration til julekalender, inspiration til pakkekalender 2018

Har du et barn der er helt vild med Gurli Gris? Så er en Gurli Gris julekalender 2018, den oplagte pakkekalender når der skal tælles ned til jul.

Gurli Gris er en tv-serie for børn der består af episoder af 5 minutters varighed. Den handler om Gurli, der er en gris i menneskelig form, og hendes familie og venner. Alle hendes venner er forskellige arter af pattedyr og deres efternavn er deres dyreart og begyndelsesbogstavet i fornavnet er det samme som artsnavnet.

Juleaften er noget mange børn og voksne ser frem til hvert år. Men særligt for børnene kan ventetiden op til jul føles meget lang, men sådan er det jo som regel når man glæder sig til noget godt. Det kan også være svært at holde styr på hvor lang tid der er til juleaften, her er en julekalender/pakkekalender en rigtig god ide. En pakkekalender er fyldt med 24 felter, hvor der enten er en gave, noget slik eller andet godt som barnet hver dag i december kan nyde godt af mens det tælles ned til d. 24. december – nemlig juleaften.

Hos Alletiders Gave kender vi mange piger (og drenge) der er vild med Gurli Gris, har du også et barn der er vild med Gurli Gris? Så er en Gurli Gris pakkekalender 2018 da lige sagen.

Gurli Gris Julekalender 2018

Gurli Gris julekalender som indeholder 8 figurer med 16 forskellige accessories.

Find Gurli Gris julekalender hos Eurotoys

 

Indlægget Gurli Gris julekalender 2018 indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!