Gokart – Moon car – til børn og barnlige sjæle

Her på redaktionen er vi vokset op i børnehave og fritidshjem, hvor moon cars gokart var fast inventar udenfor, sammen med stylter, bobslæder og balancebræt. Moon cars med og uden anhænger, i gule og sorte farver. Det er ren nostalgi at tænke tilbage på! Vores ønske om at vores egne børn skal have en mooncar, hænger naturligvis sammen med alle de gode timer, vi selv har tilbragt i en gul moon car.

mooncar moon car gokart 80er mooncar gul moon car

De gule moon cars er institionsvenlige og produceret i Danmark, af danske RABO Cykler. De anbefales til aldersgruppen 4-10 årige og vi husker da også at vi brugte dem i mange år. Sædet der kan justeres nemt af børnene selv, gør at både store og små børn, kan køre dem. Der er helt utrolig mange lege og timers leg i dem.

RABO Moon car forhandles af sundleg og koster ca. kr. 5.000,- og må betegnes som Rolls Royce modellen af alle gokarts.

Hvis tanken om en gokart til børn, skal opfyldes for et væsentligt mindre bekøb, så findes der flere andre modeller, der ligeledes er sjove at køre i og lege med. Vi har samlet de bedste bud på et alternativ til mooncars – nedenfor:

abarth gokart abart gokart tilbud mooncar moon car gokart 80er mooncar gul moon car

Abarth gokart – Gummihjul, sportsrat, justerbart sportsæde og håndbremse

Gokart med pedaler fra Abarth. På pladserne – færdige – Kør, kør, kør! Kør ræs med vennerne og giv dem baghjul i den super seje gokart fra Abarth, der er ejet af Fiat Gruppen – som også ejer Ferrari. Den smarte Abarth gokart er skabt med sans for høj kvalitet og lækkert design – det har helt klart smittet af på den, at være under samme hus som Ferrari. Den superseje gokart er udstyret med 4 rigtige gummihjul, så både køreegenskaber og komfort er tip top! Så du skal endeligt lade dig begejstre af de små ben, der hjuler derudaf. Og bare rolig. Gokarten kommer med frihjul, så den lille kan altid skifte over til den funktion, når der køres hurtigt ned af bakken eller vejen. Det forhindrer, at pedalerne suser med rundt og eventuelt rammer de små pusselanker. Og se det er en snedig smart detaler som den gode gamle mooncar ikke kan præstere!Et hurtigt hiv i håndbremsen sørger for, at den lille, måske kommende racerkører kan få hold i kareten igen. Alle børn mellem 3 og 10 år kan få glæde af den seje gokart. Det lækre sportsæde med højt ryglæn kan justeres i 3 positioner, så benene fra både den 3-årige og den 10-årige kan nå pedalerne. Både sædet og det super seje sportsrat er pyntet med det officielle logo.

hurricane gokart gokart under 1000 kr. billig gokart mooncar moon car gokart 80er mooncar gul moon car

Gokart med pedaler – Hurricane F8 – Med gummihjul, håndbremse og justerbart sæde

Sej gokart med gummihjul. Kør ræs i denne Hurricane F8 gokart og giv vennerne baghjul. Gokarten kommer nemlig med: Gummihjul med luft, håndbremse og justerbart sæde. Hurricane er særdeles oplagt for de 5-8 årige som ser fordelen i at sidde længere oppe end i en traditionel gokart. De rigtige gummihjul med luft giver gokarten et bedre vejgreb, og gør den dermed nemmere at styre i svingene, og mere behagelig at køre i. Den kan både køre fremad og bakke.

 

pedalbil gokart 3 årig gokart mooncar metal gokart

Gokart til de mindste – Gokart bil til 3-6 årige

Det er her du starter, hvis du skal opdrage junior på 3 år til at ELSKE gokarts og alt i den verden. Denne model har solide pedaler og mange fine detaljer, bl.a. dekorative forlygter og flotte flammer på siden. – En virkelig gennemført bil, udført i 100% METAL. Bilens hjul har gummibelægning, så den både kan bruges inde og ude.

mooncar moon car gokart 80er mooncar rød moon car

Det nærmeste vi kommer en mooncar gokart – til 1/4 del af prisen

KidCar er en MoonCar lignede gokart som børnene kender fra børnehave og SFO. Drejer på baghjulene og er meget let at manøvrere – selv for de allermindste. Super god kvalitet – og bruges i institutioner landet over. Kan bruges af 3-12 årige – altså mange års leg og massere af leg mellem børn på forskellige alderstrin.

 

Find endnu flere gokart fra 500 kr og opefter – her hos Only4Kids

gokarts udsalg mooncar moon car gokart 80er mooncar gul moon car

LÆS OGSÅ: Seje hjelme

 

Indlægget Gokart – Moon car – til børn og barnlige sjæle indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE