Glad for chokolade?

Gavekort, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, oplevelsesgave, oplevelse, oplevelsesgave til hende, oplevelsesgave til ham, oplevelsesgave til par, oplevelsesgave for 2, oplevelsesgave for to,

Står du og skal give en gave til én med en sød tand og som især er glad for chokolade? Så har vi fundet lidt forskellige bud, på hvordan du kan forkæle vedkommende:

Bøger om Chokolade

chokoladebog

Lykken er chokolade” skrevet af Maja Ambeck Vase og Anne Au Chocolat.

Lykken er chokolade byder på 68 klassiske og nye, superinspirerende chokoladeopskrifter af både den enkle og den lidt mere avancerede slags. Bogen indeholder opskrifter på kager, tærter, is, desserter, mousser, cookies, macarons, flødeboller og meget mere og alle med samme fællesnævner – nemlig chokolade! Forfatterne deler gavmildt ud af hele deres smagfulde chokoladeunivers. Udover de lækre opskrifter får du også en lille rundtur i chokoladens historie, et indblik i dens tilblivelse, en guide til forskellige teknikker og chokoladesmagning. Pris 249,95 kr.

meyerschokolade

Chokolade” af Claus Meyer.

Meyers Chokola

de er en grundbog i alt vedrørende chokolade. Lær alt om chokoladeproduktion fra kakaotræet til fremstilling af råchokoladen. Læs om forskellige typer af chokolade og de mange kvaliteter dette fantastiske landbrugsprodukt har. På sædvanlig pædagogisk vis holder Meyer sine læsere i hånden, når han introducerer de helt basale håndteringsredskaber, tips og teknikker, der er nødvendige at kende, når man kaster sig over kager, desserter og is med chokolade i. Pris 87,95 kr.

Find flere lækre bøger med opskrifter og viden om chokolade hos Bog og Ide.

Kom til privat chokoladesmagning i Aalborg

Vil du gerne invitere en du holder af på en lækker og anderledes date/oplevelse? I Aalborg tilbydes der romantiske rammer til en eksklusiv chokoladesmagning. Til chokoladesmagningen vil jeres sanser blive forkælet med det lækreste chokolade, lavet af nogle af verdens sjældne og mest eksklusive kakaobønner. Alt sammen i en afslappet, romantisk og hyggelig atmosfære. Der vil være smagsprøver på 8 forskellige og eksklusive chokolader, og under smagningen serveres der enten en lækker italiensk lemonade eller et glas kølig hvidvin. Når prøvesmagningen er forbi, kan man frit vælge en plade chokolade. Pris for 2 personer er 400,- Chokoladesmagningen varer 1-1,5 time. Smagningen foregår ved Søberg Økologis butikslokaler i Danmarksgade 66 st th, 9000 Aalborg. Køb gavekort til privat chokoladesmagning her.

Chokolade alletidersgave

Chokolade i gave i form af en gaveæske er også altid en god gaveide. Hos Nemmegaver.dk har de et godt udvalg af chokolade og søde sager til den søde tand.

Indlægget Glad for Chokolade? indeholder affiliatelinks

 

Skriv et svar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!