Giv velgørenhed i gave

velgørenhedsgave, Gaveidéer, gave, julegave, julegaver, fødselsdagsgave, gaveinspiration,

Har du svært ved at finde på en gave? Er modtageren en af dem som aldrig ønsker sig noget eller som måske konsekvent selv går ud og køber det han/hun mangler? En oplevelse som gave eller noget forkælelse af den ene eller anden slags er altid et godt bud. Men hvad med at give en gave som støtter velgørenhed. Ved at give et gavekortet som støtter et godt formål giver man en gave som både skaber glæde og skaber nytte, uanset hvilken organisation som modtageren vælger at støtte.

Gør en forskel for en alvorlig sag! Med et gavekort til at støtte et godt formål har modtageren mulighed for selv at vælge, hvilken hjælpeorganisationen støtten skal gå til.

Gør en forskel for sygdomsramte familier, mennesker i Jordens fattigste lande, kriseramte børn eller gadehunde. Gaven vil være et hit hos alle, der elsker glæden ved at hjælpe andre.

“Støt et godt formål”-gavekortet kan købes her.

Med gaven “Støt et godt formål” kan du vælge mellem følgende: World Animal Protection, Scleroseforeningen, Red Barnet, Læger uden Grænser, Folkekirkens Nødhjælp, Dyreværnet, Børnefonden og Børnecancerfonden.

“Støt et godt formål”-gavekortet udbydes af Goodtimes.dk som har et stort udvalg af gavekort til blandt andet underholdning, forkælelse og hjælp i hverdagen.
Indlægget Giv velgørenhed i gave indeholder affililiatelinks

2 Responses

  1. 12/03/2016

    […] Et godt formål: Synes du ikke, at du lige står og ønsker dig noget, kan du overveje at forære pengene til din julegave til et godt formål. F.eks. kunne man for nogle år siden “give en ged” i julegave. Prøv at søge på Google for inspiration eller læs om “Støt et godt formål”- gavekortet her. […]

  2. 01/05/2019

    […] LÆS OGSÅ: Giv velgørenhed i gave […]

Skriv et svar

error: Content is protected !!