Giv et personligt cover til Iphone/Ipad

personlig gave, design selv gave, design eget cover, cover design, unik gave, gave til konfirmand, konfirmationsgave, Gaveidéer, gave, julegave, julegaver, fødselsdagsgave, gaveinspiration,

Der er da ikke noget bedre end personlige gaver. En personlig gave viser at gavegiveren har tænkt nøje over den rette gave. Her hos Alletiders Gave elsker vi gaver med personligt præg hvad enten det er hjemmebagte småkager, hjemmestrikkede strømper eller noget helt tredje.

Hos Iphonegadget.dk har du mulighed for at lave en sjov og personlig gave i form af et cover til enten Iphone eller Ipad. Det er kun fantasien sætter grænser for udformningen på dit billede eller motiv. Det er heldigvis utrolig nemt at komme i gang med designeren, eftersom du bliver guidet igennem hvert eneste skridt. Du kan vælge alt lige fra farvekombination til mønster eller billede på coveret – kort sagt præcist hvordan dit nye cover skal se ud.

Mange har et billede af deres kære som baggrundsbillede på deres telefon, det billede ser man i to sekunder mens man ser efter hvad klokken er, eller når man skal låse sin telefon op, resten af tiden er skærmen fyldt med apps, mails eller beskeder. Sæt billedet på et cover, så er det altid synligt. Billedet behøver ikke at være af ens kære, det kan også være et billede fra en ferie, en hobby eller noget andet der har helt særlig betydning for modtageren af gaven.

Det er også meget op i tiden at bruge statements og ordsprog, find en tekst der passer på modtageren.

Et personligt cover er en god gaveidé uanset alderen på gavemodtageren, det kræver bare at han eller hun har en Iphone eller Ipad. Prisen for et personligt cover til Iphone er 149,-, til Ipad er prisen 249,-

Lav et personligt cover HER

Vi tidligere også skrevet om at designe sin egen plakat, læs indlægget Unik og kreativ gave: Plakat i dit design


Indlægget Giv et personligt cover til Iphone/Ipad indeholder affiliatelinks

Skriv et svar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!