Gin julekalender 2017 for voksne

gin julekalender 2017 for voksne, gin pakkekalender 2017 for voksne, gin adventskalender for voksne, gin julekalendere, julekalender med gin, pakkekalender med gin, julekalender med alkohol, pakkekalender med alkohol, julekalender til mlnd, pakkekalender til mænd, 24 amazing gin, julekalender til far, julekalender til farfar, julekalender til morfar, julekalender til svigerfar, julekalender til voksne 2017, pakkekalender til voksne 2017, alletiders gave, gave inspiration

Hvorfor er det kunne børnene der skal forkæles fordi det snart er jul? Denne julekalender er kun for voksne; nemlig en Gin julekalender.

Gin Julekalender 20017 24 AMAZING GIN – Glem alt, hvad du har lært om julekalendere. Den kedsommelige nedtælling med utilfredsstillende chokoladestykker er forbi. Tiden er inde til at sige pænt goddag til en julekalender propfyldt med fantastisk gin. Et stærkt samarbejde mellem 24 Amazing Spirits og Mac Y bringer os årets julekalender for voksne: Gin julekalender 2017.

Du har nu muligheden for at forhåndsreservere årets Gin julekalender for julen 2017 hos Coolshop. Pengene trækkes først når varen afsendes.

Denne julekalender med gin har det hele. Den perfekte gave til en ven, den hårdtarbejdende familiefar eller svigerfar.
Bag hver låge gemmer sig 24 gin-varianter, der er nøje udvalgt af eksperter. Du vil dykke ind i et univers af markedets førende gin-producenter, nye genistreger og eksklusive gin, der er svære at få fat i andre steder. Gin julekalenderen 2017 har alt det, du ønsker og begærer. Du kan læse en beskrivelse af hver gin-flaske ved at scanne QR-koden, der medfølger i julekalenderen. De forskellige gin kommer i en lækker og indbydende 2 cl flaske.

Julekalenderen med gin er udarbejdet i samarbejde med Mac Y, der er Danmarks spiritusspecialist og anses som Danmarks go-to ekspert, når man er tørstig efter de stærke sager. Gin er én af Mac Y’s største passioner. En ægte gin connaisseur: Det sikrer dig de bedste oplevelser med denne julekalender fra Mac Y og 24 Amazing Spirits.

Sidste år var Gin julekalenderen meget populær hos mange voksne og derfor var den væk i løbet af kort tid. Vil du være sikker på at få fat på årets Gin julekalender 2017, så forudbestil den allerede nu hos Coolshop.

Indlægget Gin julekalender 2017 for voksne indeholder affiliatelinks

 

1 Response

  1. 09/20/2017

    […] gavemodtageren ikke til øl, findes der også julekalendre med hhv. gin, rom og […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE