+25 Gaver til pakkeleg under 100 kr

sjove gaver til pakkeleg, gaver til pakkeleg, gaver til gaveleg, julefrokost pakkeleg, god pakkelegsgave, gaveideer til pakkeleg, jul pakkeleg, skægge gaver til pakke leg, dumme gaver til pakkeleg, hade gaver til pakkeleg, pakkeleg 2017, alletiders gave, gaveinspiration jul 2017

På jagt efter gode og sjove gaver til pakkeleg? Julen er lig med hygge, tid til nærvær og gode stunder med familie og venner. En ting der også hører til julen er selvfølgelig julefrokoster.

For manges vedkommende starter de allerede med at tage til julefrokost allerede i november og fortsætter godt ind i december. Til en god julefrokost hører der sig en god omgang pakkeleg til. Vi synes bedst om at købe sjove gaver til pakkeleg som kan være med til at give et godt grin.

Alle gaverne på denne liste over gaver til pakkeleg koster max 100 kr:

Den heldige vinder af denne gave kan fremover lave hjerteformede æg eller pandekager med et kærlighedsfuldt budskab. Find den hos Coolstuff.

Spred glamour, glæde og lidt forvirring, når du kører rundt med en kendis i bilen! Med den sjove bildekoration “Kør Rundt med en Kendis” på ruden ser det ud som om, du har en af verdens kendteste personer på bagsædet! Find hos Coolstuff.

Nem og hurtig æggekoger til mikroovnen. Prik hul – sæt i mikroovnen 3-5 min. – færdigt! Find hos Coolstuff.

Et magisk æg. Vand ægget, så udklækker det inden for kort tid en rank plante med budskabet “I Love You”! Find det hos Coolstuff.

Oppustelig øltønde. Fyld den oppustelige ølkøler med is, drik og stil den frem, når du har gæster. Sjov, pæn og fleksibel måde at servere en kold øl på! Find hos Coolstuff.

Rengøringstøfler. Med disse Sweeping Slippers ”slipper” den heldige vinder af denne pakke for at finde gulvskrubben frem. På med tøflerne, og glid rundt omkring på gulvet, så bliver det skinnende rent! Find hos Coolstuff.

Det klassiske slik Jelly Beans proppet med den lige så klassiske chilifrugt habanero! Find hos Coolstuff.

Kødkløer. Udstyr hænderne med kløer, som kan fastholde og løfte stegen, rive en pulled pork fra hinanden og blande en rigtig machosalat! Find hos Coolstuff.

Verdens stærkeste chilipeber er på alles læber. Dyrk chili og byd på en ret, der brænder sig fast i hukommelsen! Find Coolstuff her.

IQ-Box Gaveæske. Verdens mest irriterende æske! En æske, som kun kan åbnes, når man har afluret hemmeligheden. Perfekt til at gemme ting eller gaver i. Find hos Coolstuff.

Kaffen øverst, kagen i rummet i bunden. Det lyder simpelt, men når du først har prøvet vores kaffe- og kagekrus, bliver kaffepausen aldrig den samme igen. Find hos Coolstuff.

Kæmpe kuglepen. Med Huge Pen er du altid veludrustet, uanset om du skal underskrive en kontrakt eller bare lave lidt kruseduller. Find hos Coolstuff.

Talende krus. Kruset her kan brokke sig. Eller sige noget pænt. Eller hvad som helst du bestemmer! Du skal blot indspille en besked via mikrofonen på krusets underside. Næste gang du eller en anden løfter kruset, afspilles din besked, og du kan selvfølgelig veksle mellem “god morgen skat” og “SÆT MIG NED DIN SYGE IDIOT” alt afhængig af, hvem der skal have kruset! Find hos Coolstuff.

Sæbetud. Du skal selvfølgelig have en næse på væggen i bruseren. Ikke din egen, men en næse fyldt med grøn shower gel. Tryk, vask, færdigt. Ingen forkølelse, ingen snavs. Perfekt. Find hos Coolstuff.

Nu kan du gøre din kaffe både sjov og spændende. Mens du drikker kaffen, dukker der pludselig et dyr op i bunden af koppen. Hvem har mon fået flodhesten, og hvem ser snart en haj svømme rundt i kaffen? Vælg mellem forskellige kopper med seje dyr. De er håndlavede og er fremstillet i keramik! Find hos Coolstuff.

Mere chokolade, større overraskelse – behøver vi sige mere? 150-gram Kinderæg rules! Find hos Coolstuff.

Ølgave. Justerbart bælte med 6 holdere til ølflasker og dåser. Tag din sixpack med dig på en enkel måde, og hav begge hænder fri. Find hos Coolstuff.

Stik blyanten ind i den … øhhh… lige under halen og hør menneskets næstbedste ven mjave sødt, mens din blyant bliver spidset. Find hos Coolstuff.

Rudolfkostume til bil. En rød tud og to horn, som du sætter fast på bilen! Ingen kan undgå at se dig, når du kommer kørende som en supermoderne julemand! Find hos Coolstuff.

Cubebox. Denne lille træterning foldes hurtigt ud til en smart robot med en førsteklasses finish. Brug den som beskyttelse mod rumvæsner eller som ”conversation piece”. Find hos Coolstuff.

Gør skægget rigtigt smart med farverige Juletræskugler til jul, og konkurrér med juletræet! Find hos Coolstuff.

Sjove ægforme. Pil dit varme æg og læg det i formen. Skyl det under koldt vand og tag så dit æg ud. Det er nu formet som en kanin, en bjørn, en bil eller et hjerte! Find hos Coolstuff.

Med Wingman Shotglas kan du og din ”partner in crime” drikke shots sammen natten lang! Jeres glas sidder sammen med et rør, der fyldes med jeres favoritdrink – dobbelt så festligt ved “bottom up”! Find hos Coolstuff.

Med disse Face Mats jule-ølbrikker bliver der sat gang i julefrokosten. De 20 ølbrikker med 40 påtrykte grimasser, der kan hænges op under næsen, sætter med garanti stemningen i vejret. Find hos Coolstuff.

Store spillekort fører til højt spil – mød jumbo spillekortene, der er bevis på, at størrelsen spiller en rolle. I hvert fald inden for kortspil. Find hos Coolstuff.

Guf løs på den ultimative vingummibamse! Vores Gigantiske Vingummibamser er 88 gange større end almindelige vingummibamser – med garanti enhver slikelskers drøm! Bjørnen sidder desuden fast på en praktisk pind – perfekt som en snack! Vælg mellem flere smage. Find hos Coolstuff.

Sheriffer har hænderne fulde med hestetøjler og pistoler i den varme sol. Derfor har de brug for en cowboyhat med holdere og sugerør til to dåser øl! Find hos Coolstuff.

Form dit eget Star Wars-univers af æg! Det kræver ikke Jedi-kræfter, du skal bare lægge det kogte æg i formen i et par minutter. Find hos Coolstuff.

Lav det perfekte spejlæg på ingen tid! Den smarte The Microegg gør det muligt at spejle æg i mikroovnen – det tager knapt et minut, du slipper for besværet med at vaske stegepanden op, og dine æg bliver supergode hver gang! Find hos Coolstuff.

Den spildfrie Hangover Cup er kruset til de situationer, hvor det føles overmenneskeligt at håndtere et drikkeglas! Find hos Coolstuff.

 Indlægget +25 Gaver til pakkeleg under 100 kr indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!