Gaven til juice-elskeren

gave til juiceelsker, juicekur, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé

Der er gået højeste mode i at lave sin egen juice af juice og/eller grøntsager. Der er da heller ikke noget bedre end  et glas frisklavet juice om morgenen, og så er det tilmed en god og nem måde at sikrer sig at man sit daglige vitaminindtag. Når man laver juice er det oftest nemmest at starte med en af de mere traditionelle som appelsinjuice. Men man kan faktisk lave en masse spændende juicer af alverdens frugter og grøntsager, her handler det bare om at være kreativ. Kender du en som er glad for at drikker og eksperimentere med juice, så kan vi her på Alletidersgave anbefale disse bøger med inspiration til nye spændende juice varianter:

Juice for begyndereJuice for begyndere af Louise Lorang

Juice for begyndere er til alle dem, der elsker friskpresset juice baseret på ganske få og helt enkle råvarer. Alle juicer i bogen er uden tilsat sukker, uden mælkeprodukter og opskrifterne er simple, nemme og fulde af smag og sundhed! Pris 149,95. Køb den her hos Bog og Ide

9788772308715Juicer og Smoothies til børn af Amanda Cross

Det er let at få børn til spise sunde frugter og grøntsager, hvis man ved, hvordan man gør. Server bare nogle lækre smoothies og juicer fyldt med gode ingredienser. Så vil børnene bede om mere. Denne bog indeholder over 60 lækre opskrifter, som er fyldt med frugter og grøntsager, som er gode for dem. Der er ingen farvestoffer og konserveringsmidler.Hver drik er let og hurtig at tilberede, fremmer helt sikkert sundhed og vitalitet og smager også dejligt. Pris 189.95. Køb den hos Bog og Ide her.

Den fedeste juicekurDen fedeste juicekur af Martin Bonde Mogensen og Zennie Bonde Mogensen.

Mangler du opskrifter på lækre juicer, som hele familien kan drikke sammen med dig? .Vil du gerne blive slank på en sund måde? Have mere energi? Føle dig stærkere og sundere? Så er Den fedeste juicekur til dig. Med den fedeste juicekur kan du skabe store forandringer ved en relativ lille indsats.I 3, 7, 14 eller 30 dage vælger du, at alle dine måltider skal bestå af velsmagende, friske, energifyldte juicer og smoothies lavet af frugt og grønt i alle regnbuens farver. Og det er lige til at gå til: Bogen præsenterer dig for planer for de enkelte kure, som du kan følge, en overskuelig indkøbsliste og lette og spændende opskrifter. Samt inspirerende cases. Du bliver din helt egen juiceekspert, inden du er færdig. Og du kan vende tilbage til kuren igen og igen eller blot bruge bogens mange opskrifter I hverdagen.Når du bruger den fedeste juicekur, vil du mærke, hvordan du kan blive en sundere udgave af dig selv, hvordan du kan få en velfungerende krop, renset for affaldsstoffer og sprængfyldt med sundt og vitaminrigt frugt og grønt, som kan hjælpe dig med at komme af med træthed, helbredsgener og måske ekstra kilo på sidebenene. Og så kan den tilmed gøre dig frisk og glad. Pris for bogen 249,95. Køb den her hos Bog og Ide.

Bøgerne er fundet Bog og Ide som tilbyder 12 måneders bytteservice i alle butikker og gratis gaveindpakning. Bemærk, det er hos Bog og Ide muligt at bestille varen online og afhente i butikken, på den måde sparer du fragten.

Har gavemodtageren en saftpresser, eller laver han/hun alt juice i blenderen? Så kunne et godt gavebud være en saftpresser:

saftpresser julegave alletidersgavePhilips juicer/saftpresser

Alt, hvad du kan forvente af en juicer – maksimal juiceudpresning, rengøring på 1 minut – i et kompakt design. Forkæl dig selv med glæden af en sund, hjemmelavet juice hver dag. Takket være det innovative QuickClean-udtrækningsystem, kan du presse op til 1,5 l juice på én gang uden at skulle tømme beholderen til frugtkødet. Philips-saftpresseren er udviklet med henblik på nem rengøring takket være QuickClean-teknologi. Rengøringen kan nu gøres inden for ét minut takket være den polerede QuickClean-si, den indbyggede frugtkødsbeholder og de glatte overflader. Når drypstop-funktionen er aktiveret, forhindrer den, at juiceren drypper. Drypstop-udløbstuden er meget nem at rengøre, da den er aftagelig og det er fremstillet af materialer, som tåler opvaskemaskine. Pris 599 kr. Køb den hos Wupti her.

Se flere saftpressere fra Wupti her.

Indlægget gaven til juice-elskeren indeholder affiliatelinks

Skriv et svar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE