Gaven til den studerende

mad på su, Gavekort, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, oplevelsesgave, oplevelse, oplevelsesgave til hende, oplevelsesgave til ham, oplevelsesgave til par, oplevelsesgave for 2, oplevelsesgave for to,

Livet på SU er ikke altid lige nemt, indkomsten er ikke så stor og der skal tænkes en del over budgettet. Når der leves på SU, kan kompromiser oftest være nødvendige, dette gælder også madbudgettet. Hvor mange studerende har ikke prøvet i en periode kun at leve af spaghetti og ketchup eller taget hjem til mor for at få et ordentligt måltid?

Velsmagende og sund mad er dog ikke stedet hvor man bør (eller behøver) at gå på kompromis. At lave god og billig mad er dog ikke nemt uden lidt undervisning. Derfor kunne et madkursus være den perfekte oplevelsesgave til ham eller hende på SU, og en oplevelse som modtageren kan få glæde af længe fremover.

Mad på SU som oplevelsesgave?

Med “Mad på SU” lærer Hanne Holm fra sig med fokus på sund, velsmagende og billige menuer med inspiration fra det asiatiske køkken. De gode råvarer tilberedes lækkert og smages til med herlige krydderier, som forvandler billige hverdagsråvarer til kulinariske lækkerier – alt sammen tilberedt på kort tid. Den lækre mad nydes afsluttende i fællesskab.

Madkurset finder sted i København og afholdes løbende. Madkurset med Hanne Holm er den perfekte gave til ham eller hende, som har brug for lidt inspiration og motivation til at lave god og billig mad på SU.

Madkurset “Mad på SU” arrangeres af Hanne Holm fra Bisquitfabrikken og finder sted i København N.  Kurset varer 4 timer og prisen er 450,-. Lokale, undervisning og råvarer er inkluderet i prisen. Drikkevarer, viskestykke og forklæde skal selv medbringes.

Mad på SU kan købes via duglemmerdetaldrig.dk

Gaven kan eventuelt kombineres med et gavekort til et supermarked, så modtageren efterfølgende kan gå hjem og afprøve sine evner i eget køkken.

Er modtageren ikke til kogeskole, men kunne godt bruge noget inspiration i køkkenet? “Flytte hjemmefra kogebogen” af Sebastian Randrup Winter Nielsen er god kogebog med billige og nemme opskrifter hvor alle kan være med. Alle bogens opskrifter er enkle, billige at lave og kræver ikke den store erfaring med madlavning. Der er god inspiration til nye ideer til hurtige hverdagsretter, sunde snacks, sikre scoremiddage, dejlige desserter og hyggelige tv-retter. Alle bogens opskrifter er beregnet, så de passer til 1 person.

Flytte hjemmefra kogebogen” koster kr. 100 og forhandles blandt andet hos Arnold Busk.

Indlægget Gaven til den studerende indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 10/26/2016

    […] Madlavning på SU […]

Skriv et svar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!