Gaveinspiration 2-årig pige

Foran venter os en fødselsdag og vi glæder os til lagkage og varm kakao og ikke mindst fødselarens (bliver 2 år) reaktion på alle pakkerne. Er det fortsat papiret og båndet der er mest spændende og hvad hitter mere end andet? Vi har spurgt forældrene hvordan de har lavet ønskesedlen og de berettede at de har besøgt et par legetøjsbutikker med junior, for at se hvad der fangede hendes interesse. Dertil kommer et par ønsker om legetøj han er glad for i vuggestuen og sidst et par (praktiske og lækre) forældre-ønsker.  Vi gengiver hermed dele af ønskesedlen (uden at råbe hvad vi pakker ind), som inspiration til alle Jer der står overfor at finde på gave eller ønsker til en 2-årig pige.

gaveinspiration 2-årig pige løbecykel

Gaveinspiration til 2-årig pige

1. PUKY Løbecyel – Pris kr. 529,- inkl. fragt.

Puky LR M løbecyklen er et godt og sikkert valg, som dit barns første løbecykel. Cyklen styrker og træner dit barns balance, og er en rigtig god og holdbar løbecykel, med en minimum sadelhøjde på 29 cm, mens den totale længde på cyklen er 73 cm. Balancecyklen har en lav vægt på 3,5 kg. hvilket gør cyklen nem at håndtere for barnet. Puky LR balancecyklen kan anvendes til børn fra 2 års alderen, der har en højde på omkring 85 cm. og en skridtlængde på 30 cm. Løbecyklen fra Puky er udstyret med trinbræt, sikkerhedshåndtag, skumdæk og andre gode kvaliteter.

badeklodser gaveinspiration 2-årig pige

Gaveinspiration til 2-årig pige

2. BathBlocks – Leg til badet – Pris kr. 228,- inkl fragt. BathBlocks er flydende klodser til leg i badet. BathBlocks flydende slot med 21 dele med prinsesse, prins,ridder, dragte og et romantisk slot er super sjovt badelegetøj med uanede muligheder med byggekoldser der klistrer og kan stables når de kommer i vand. BathBlocks er præmierede og patenterede produkter og har allerede en stor fanskare blandt børn og voksne i USA. BathBlocks gør det ekstra sjovt at gå i bad og er også en rigtig god gaveide. Bath Blocks stables som almindelige byggeklodser, men når de bliver våde hænger de sammen som magneter og klæber også fast på de fleste typer væg i våd tilstand. BathBlock er nemme at bruge, sjove at lege med og stimulerer fantasien og giver utallige muligheder for leg. Kan også kombineres med andre typer BathBlocks. Bath Blocks flydende slot med 21 dele der giver garanti for mange små lykkelige piger – og drenge, der kan lege med dronninger, drager og badeskum – sammensat frit efter egen fantasi – eller klæbes op på fliserne! BathBlocks er fremstillet i hårdt (men super let) skum, fri for phthalater og andre skadelige stoffer. BathBlocks kommer i en praktisk pose, som kan bruges til opbevaring – der er net i bunden.

gaveinspiration 2-årig pige svømmefinne lær at svømme

Gaveinspiration til 2-årig pige

3. SwinFin i Pink – Pris kr. 274,- inkl. fragt. SwimFin er en opdrifts svømmefinne til at tage på rygge. Den giver opdrift uden at hæmme bevægelsesfriheden – og så ser den virkelig sej ud. SwinFin er udviklet af engelske Kevin Mosely, der gennem mange år har undervist børn i at lære at svømme. Inden han udviklede SwimFin, havde han bemærket, hvordan almindelige baderinge og svømmevinger tit hæmmede barnet i vandet. Nu anbefales SwimFin af svømmelærere i England. SwimFin spændes fast på ryggen med to velcrostropper. SwimFin er testet på børn mellem tre og seks år, 15 – 30 kilo, men fungerer fint til både større og mindre børn. De fleste børn elsker instinktivt SwimFin, fordi det er cool at ligne en haj, og heldigvis kommer SwimFin i mange farver, så der kan være mange slags hajer i bassinet på samme tid. Oplagt gaveidé da mor, far og 2-årig pige ofte besøger svømmehallen. Læs mere om SwinFin her

gaveinspiration 2-årig pige blebadedragt

Gaveinspiration til 2-årig pige

4. Mere til turene i svømmehallen og kommende sommerferie. Blebadedragt Splash About – Pris kr. 228,- Splash About er det førende mærke i UK indenfor badetøj til børn, da de laver badetøj, der er både lækkert og funktionelt. Splash About Happy Nappy Costume badedragt kombinerer de 100% lækage fri Happy Nappy baby badebukser med det søde look ved en badedragt: ble badebukser nederst og badedragt øverst. Baby badedragten holder med 100% sikkerhed tæt uden brug af ekstra ble også selvom barnet har afføring. Happy Nappy Costume er specielt designet til at beskytte effektivt i sig selv. Slut med at bekymre dig om uheld i vandet. Det gør Happy Nappy baby badedragten perfekt til babysvømning. Samtidig er Happy Nappy Costume badedragten behagelig for baby at have på. Overdelen er i nylon lycra med stretch, som er nemt at give på og tage af. Underdelen er i 1 mm tynd og elastisk neopren med bred linning i super blød, tætsluttende materiale med et højt gummi-indhold, så svømmebleen ikke lækker. Ble badebukserne er enkle at give baby på uden bånd, velcro eller elastikker. Splash About® Happy Nappy Costume er baby badetøj i rigtig lækkert design. Kids on the go – go swimming. Badedragt der holder helt tæt uden brug for ekstra ble – virker effektivt alene. Badedragt i 1 mm tynd og smidig neopren – behagelige at få og have på. Underdel med brede kanter i blødt, tætsluttende materiale der holder tæt. Badedragten fra Splash About er 100% fri for phtalater og uden latex. Happy Nappy Costume badedragten har indbygget SPF 50+ solbeskyttelse.

gaveinspiration 2-årig pige dreamz-to-go-zoo-friendz-zebra_1

 

Gaveinspiration til 2-årig pige

5. Natlampe fra Cloud b – Zebra – Pris kr. 198.- Natlampe Dreamz To Go ZOO Friends fra Cloud b er en super sød lille natlampe udformet som en zebra – en skøn gave til en 2-årig pige. Dreamz To Go ZOO Friends natlampe fra Cloud b lyser rummet op med stjerner og billeder af hans undersøiske venner og fisk med bobler. Natlampe Dreamz To Go ZOO Friends fra Cloud b er designet, så den er nem at tage med på rejser og ture hvor der overnattes uden for hjemmet, på bilens bagsæde, hos bedsteforældre og på rejser. Natlampe Dreamz To Go ZOO Friends zebra fra Cloud b er med til at skabe tryghed, så barnet sover bedre og roligere.

Natlampe Dreamz To Go ZOO Friends fra Cloud b slukker automatisk efter 45 minutter. Dette sparer batteri, og sikrer samtidig komplet mørke under barnets dybe søvn, hvilket børnelæger anbefaler. Vågner barnet om natten, kan det enten selv tænde for stjernehimlen og falde til ro – eller du kan gøre det og skabe en hyggelig ramme på værelset, hvilket kan hjælpe børn med natte angst. Natlampen er på batteri (3 stk følger med). Natlampen giver trøst og beroligelse for spædbørn og småbørn ved at udsende svagt blødt lys i deres værelse – perfekt til at hjælpe børnene med at falde i søvn uden at belyse soveværelset for meget. Natlampen giver samtidig tilpas meget lys til, at forældre kan se børnene i mørket uden at skulle forstyrre deres nattesøvn.

gaveinspiration 2-årig puslespil

Gaveinspiration til 2-årig pige

6. Byggeklodser fra GOKI – Pris kr. 148,- inkl. fragt. Et stort hit i vuggestuen! Goki byggeklodser i flotte farver, hvor det kun er fantasien der sætter grænser. Masser af byggeklodser i træ i forskellige former og farver – byg det flotteste slot. Kommer i praktisk træramme, så dette er også et fint ud udfordrende puslespil. Tyske Goki står bag lækkert trælegetøj til børn. Goki er en forkortelse for det anerkendte tyske mærke Gollnes & Kiesel står bag. Goki er kendt for høj kvalitet i trælegetøj. Trælegetøj fra Goki er udviklet så det er med til at styrke barnets motoriske og sensoriske færdigheder. Derfor er trælegetøj fra Goki meget populært blandt forældre til småbørn. Det naturlige materiale kombineret med bløde former og klare farver stimulerer barnet på flere områder og skaber grobund for vigtig og udviklende leg, som man som forælder sagtens kan deltage i sammen med sit barn. Der er mange timers leg og læring i årene frem.

 

Indlægget Gaveinspiration 2-årig pige indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!