Gaveide: Gaucho handsker til dame

gaucho skindhandsker gaucho handsker skindhandsker til kvinder handsker til damer damehandsker skind julegaveinspiration 2018

“Det er en kold tid som vi lever i, alle går rund og fryser…”  De fleste af os kender nok den gamle Kim Larsen sang.

Vinteren er som oftest lig med mørke, kulde og frost. Når først kulden har sat ind pakker vi alle sammen os godt ind i store tykke jakker, støvler og varme halstørklæder. En ting der dertil også hører er nogle varme handsker og helst i skind med noget varmt foer. Et par lækre handsker kan for mange føles som  en dyr ting at gå ud og ofre på sig selv.   Handsker er da også en oplagt gaveide, som vi selv kunne finde på at give i gave.

Gaucho bruger det lækreste bløde skind til deres handsker og laver handsker der passer til den danske vinter. Handskerne fra Gaucho bliver oftest lavet i lammeskind, der bruges dog indimellem også ged eller svineskind. Vi har fundet lidt af vores favoritter fra Gauchos store udvalg af handsker:

Gaucho strikkede luffer. Varme og lækre uldluffer med striber og blødt for. Sort og koksgrå. 85% lammeuld/ 15% nylon. Linning: 80% akryl/ 20% polyester. Pris 150,- Køb her hos Superlove.

Gauche rød handskeGaucho Nellie skindhandsker. Fine skindhandsker i blødt, rødt lammeskind med strikket uld foer af 100 % uld. Modellen findes også i andre farver. Pris 400,- Køb her.

Lækre skindluffer i blødt lammeskind med varmt Primaloft-fyld, som gør lufferne både vindtætte, vandafvisende og åndbare. Ydre: Lammeskind. For: 100% polyester. Findes i flere flotte farver. Pris 500,- Køb dem her.

gaucho dessie skindhandsker til dame dameskindhandsker sorte skindhandsker damehandske med foer uldfoer

Gaucho skindhandsker i lammeskind og strikke uldfoer. Gaucho “Dessie” skindhandsker er lækre og vildt bløde og oplagt som kørehandske både i bilen og på cyklen. Bemærk af der er fine detaljer i skindet, mellem fingrerne. Findes kun i sort. Pris: 450 kr. Køb dem her

 

Alle de viste modeller findes i forskellige størrelser. Er du i tvivl om hvilken størrelse handske du skal bruge, så tjek den handskeguide Taskeholic.dk har lavet.

Indlægget Gaveide: Gaucho handsker til dame indeholder affiliatelinks

Artiklen er lånt af www.taskeholic.dk

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE