Gave til veninde

Gave til veninde, Gavekort, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til hende, julegave, julegave til hende, gave til hende, gaveidéer, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, oplevelsesgave, oplevelse, oplevelsesgave til hende,

Har du svært ved hvilken gave du skal finde på til din veninde?

En god gave til din veninde kan gives af mange anledninger f.eks. fødselsdag, jul, jubilæum, housewarming, værtindegave eller fordi du bare gerne vil vise at du sætter stor pris på jeres venskab.

Start med at overveje dit budget og overvej dernæst om det skal være en gave til hende eller en gave som I evt kan nyde sammen i form af en oplevelse. Skal det ikke være en oplevelse, kan det måske være en personlig gave med minder fra gode oplevelser sammen. Det kan også være noget lækkert forkælelse i form af chokolade, pleje til kroppen en god bog, blomster eller måske gavekurv med specialiteter.

Heldigvis plejer kvinder at være en del nemmere at finde gave til end mænd, så allerede der er du på hjemmebane.

Vi har samlet lidt ideer til en god gave til din veninde.

Design Letters kopperDe fine kopper fra Design Letters med typografi af Arne Jacobsen kan stables og skaber et flot blikfang på bordet eller køkkenhylden. Desuden kan de bruges enten som penneholder på kontoret eller som tandkrus på badeværelset. Kopperne fåes i bogstaverne A – Z og er lavet i porcelæn. Mål: H 8,5 x Ø 8 cm. Pris pr kop 129,-

Rosendahl grand cru soft termokop gaveinspiration alletidersgaveFlotte termokopper fra Rosendahls Grand Cru Soft serie. I pakken får du 2 stk. termokopper, der er fremstillet i hvidt porcelæn. Termokopperne har et rumindhold på 26 cl. Pris 299,95. Køb her hos KopK

fresh_yellow_lemon_3228x_1024x1024-720x340

 Selvforkælelse er altid en oplagt gaveide, og ved at give en hjemmelavet gave viser du også at du er gået ekstra op i din gaveHjemmelavet bodyscrub – find opskriften her.

spadag-lubker-8-720x340

Trænger din veninde til forkælelse af kroppen? Med denne wellnessoplevelse får gavemodtageren  en perfekt mulighed for at trække stikket ud og lade sig forkæle med en helt forrygende spadag hos det dejlige, stilfulde og populære Lübker Square. Deres wellness center med spa & fitness venter den heldige gavemodtager, der forventer høj kvalitet og en dejlig oplevelse. SpaDag hos Lübeck kan bookes gennem Duglemmerdetaldrig, der tilbyder mere end 250 spændende oplevelser rundt om i Danmark. Køb Spadag hos Lübeck her

kay bojesen lille abe

Den lille abe fra Kay bojesen har en total højde på 20 cm og bredde på 7,5 cm. Dette er den almindelige og den abe de fleste har i deres hjem. Størrelsen gør den god som dekoration på lamper, dører eller som pynt på en hylde. Den lille abe er lavet i Teak- og limbatræ.

Chokoladesmagning hos Peter Beier alletidersgave gaveide gaveinspiration

Forkælelse af smagsløgene er altid en god gaveidé uanset alder og køn. Forkæl en du har kær med en chokoladesmagning hos Peter Beier. Lad gavemodtageren nyde en meget eftertragtet smagsoplevelse hos Peter Beier Chokolade, der producerer deres håndlavede kvalitetschokolade med kakao fra egen plantage i Caribien. Pris for Chokoladesmagning hos Peter Beier er 250 kr pr. person ved DuglemmerdetaldrigKøb oplevelsen her

Fillup lille smykkeskrin gaveinspiration alletidersgave

Har du svært ved at finde på en gave til hende der har alt? Har hun en enkelt og minimalistisk stil, så er dette Fillup smykkeskrin der er eksklusivt, elegant, og i et nyt og anderledes design lige sagen. Smykkeskrinet har en god størrelse både til have stående fremme i soveværelset og derudover er det også oplagt at bruge som et rejsesmykkeskrin. Med Fillup kan gavemodtageren hurtigt skabe overblik over sine yndlings smykker, som sidder perfekt i den sorte soft gummi kerne.

 

Scherning øreringe bloom gaveinspiration alletidersgaveScherning Bloom ørestikker Smukke ørestikker håndlavet i hvid porcelæn med en guld-blomst på.
Stikken er i sterlingsølv belagt med guld. Findes i flere flotte farver. Diameter: 10 mm. Nikkelfri. køb her.

Hot stone massage alletidersgave gaveinspiration

Lad gavemodtageren lægge sig til rette, slippe bekymringerne fri og få fornyet overskud og energi!

Hot stone massage er en beroligende afspændingsbehandling for krop og sjæl. Den kyndige behandler vil starte med at påføre gavemodtagerens krop aromatiske olier, derefter placeres varme lavasten på specielle punkter på kroppen, og behandleren vil med afstressende og blide bevægelser udføre massagen.

housedoctor æsker grå

House Doctor æskesæt i STD design. Flotte små æsker i en lækker mørkegrå farve. Æskerne måler: Måler: Lille: 12 x 12 x 12 cm. Stor: 15 x 15 x 15 cm Bestil æskerne her

gavekurv vin

Forkæl en du har kær med en lækker gavekurv. Gavekurve kan bruges til mange forskellige anledninger og forskelligt indhold.  Hos Teacup kan du enten sammensætte en kurv selv efter eget ønsker eller købe en af de færdigpakkede kurve. Desuden kan du selv vælge om gavekurven skal sendes hjem til dig eller direkte til gavemodtageren.

Nordahl Bowl ringe alletidersgaveNordahl Bowl ringene er blandt nogle af de mest solgte smykker fra Nordahl Jewellery. Materialet er igen forgyldt sølv og de laves i de 3 ovenstående farver. Ringene laves med forskellige størrelse kugle enten 5 mm eller 10 mm. Den viste model på billedet er med 5 mm. Pris 175,- Køb her. Det er også muligt at få øreringe og halskæder der passer til.

evighedskalender gaveinspiration alletidersgaveJeres venskab skal vare evigt og det gør denne kalender også. Eternity kalender fra House Doctor. Kalenderen er lavet af bøgetræ og måler L12×B8×H10,5 cm.  Bestil her.

chanel no5 gaveinspiration gaven til hende klassisk duft alletidersgave

En af de lidt dyrere gaveideer, men en oplagt gave til kvinder som intet ønsker sig, men sætter pris på god duft. Chanel – Chanel No. 5. God klassisk duft som aldrig kommer til at gå af mode. Chanel No 5 er den første duft lanceret af modeskaber Gabrielle “Coco” Chanel og den er blevet beskrevet som “verdens mest legendariske duft”. Den har en blid blomsterduft med en blanding af moderne blomster med ylang-ylang, rav, iris, patchouli, neroli, jasmin og rose. Størrelse: 50 ml Eau de Parfume Bestil den her.

Brunch gavekort alletidersgave

God mad og godt selskab, så kan det være svært at forlange mere. Er gavemodtageren én der ikke ønsker sig noget, så vil en gavekort på en luksus brunch for 2 være en rigtig god gaveide. Bliver du inviteret med som ledsager, er det samtidig en god måde at få tilbragt noget kvalitetstid sammen. Gavekortet kan bruges på restauranter og cafeer flere steder rundt om i Danmark. Pris for luksus brunch for 2 er 299,-

Pernille Corydon stick armbånd alletidersgave gaveinspirationPernille Corydon Sticks armbånd. Flot og elegant armbånd. Brug armbåndet for sig selv for et stilrent look, eller kombinér det med andre klassiske armbånd for flere detaljer. Findes i de 4 forskellige farver.  Køb her.

Endnu en hjemmelavet gave. Denne hjemmelavet gave er en hjemmestrikket hue, som hedder Mary hue. Strikkeopskriften kan erhverves hos woolspire.dk og her kan du også få fingrene i det lækre alpaka garn som den anbefales at blive strikket i. Lige nu er der udsalg på garnet. Du kan spare 33% på garnet ved at købe det hos woolspire.dk

marys-hue alletiders gave

Mary hue strikkes i en mørk bundfarve og en lys mønsterfarve på en lille rundpind 40 cm (nr. 5) i lækker blødt og varmt alpaka garn “Air” fra Drops. Strikkefastheden er 17 masker på 10 cm og der strikkes rundt på rundpinden.

Gavekort til e-bøger

En oplagt mulighed for at gavemodtageren kan nyde de seneste bøger, uanset hvor han/hun befinder sig. En bog som gave kan både være en hyggegave i form for underholdning, men også inspiration i form af nye forfattere eller faglitteratur. Bestsellerlisten over mest solgte skønlitteratur og krimi indeholder lutter gode bøger og med en bog fra bestsellerlisten, går du ikke helt gal i byen, hvad angår gavens kvalitet og indhold. Denne gave er nem at sende alle tider på året, da den kan sendes direkte  til gavemodtagerens email. Vi kan her anbefale at købe e-bøger ved Bog & Ide og Saxo.

Fandt du ikke lige den rette gaveide, så se her alle de mange gaveideer til kvinder.

Indlægget Gave til veninde indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE