Gave til vandhund – SwinFin og billetter til svømmehallen

gave til svømmer, svømmefinne, lær at svømme, gave til vandhund, julegave, julegaver, alletider gave, gaveinspiration, alletiders gave, gaveide, gave, gave til barn, gave til svømmer

Er det ved tiden, at barnet skal til at lære at svømme? En oplagt gave til en vandhund! Med den her hajfinne bliver barnet ikke kun det sejeste barn i vandet men også det sikreste!

Alletiders Gave anbefaler SwinFin svømmebælte (også kendt som hajfinnen), på baggrund af egne gode erfaringer. SwinFin svømmebælte er en god gave til vandhund – barnet der er ved at lære at svømme. Læg et et par billetter til svømmehallen med, så gives der både en oplevelse og en god gave. Så er der også en lejlighed til at få startet svømmetræningen med SwimFin finnen på.

Du husker sikkert selv, hvordan det var at lære at svømme? Et besværligt orange bælte om maven, irriterende oppustelige badeluffer rundt om armene og en irriterende svømmeplade, man skulle holde fast i. Selvfølgelig flød man oven på vandet, men spørgsmålet er, om ikke alle de der hjælpemidler gjorde mere skade end gavn under svømmetræningen.

SwimFin er modsætningen til alt det der. Spænd bæltet fast, så finnen sidder på ryggen og tadaa! Barnet kan pludselig flyde og har optimal bevægelsesfrihed. Svømmebæltet er udformet, så det giver mere støtte jo lavere tyngdepunktet er. Det betyder, at et barn, som slet ikke kan svømme, holdes over vandoverfladen, mens et barn, der kan svømme på egen hånd, får minimal hjælp af bæltet. En hajfinne holder kroppen i vandoverfladen uden at hæmme armbevægelserne og uden at skabe vandmodstand. Tværtimod stimulerer den en vandret flydestilling, som er forudsætningen for at lære at svømme.

SwimFins eller i daglig tale “hajfinner” er et fantastisk flydemiddel, der giver tryghed og frihed i vandet. Med hajfinnen kan begynderen boltre sig i vandet – også dér hvor han ikke kan  bunde (aldrig uden opsyn!)

Hajfinnen har en række fordele, som andre flydemidler ikke lever op til. Med hajfinnen har man

 • fri bevægelse med armene – alle svømmetag kan indlæres
 • hovedet over vandet, blot man har et minimum af balance i vandet
 • mulighed for at veksle mellem siddende og liggende svømning

Men fremfor alt er man med en hajfinne på ryggen selvfølgelig det sejeste barn i svømmehallen!

Kort fortalt: Dette er den oplagte have til vandhund der skal lære at svømme!

Produktet anbefales til børn, der vejer mellem 15 og 30 kg, men har i tests også fungeret fint på en fuldvoksen mand.

Gave til vandhund – lær at svømme!

gave til svømmer svømmefine lær at svømme gave til vandhund

Ud med badevinger, svømmebælter, flydekraver, våd-dragter med ekstra opdrift, svømmeveste o.s.v. På med hajfinnen SwinFin.

Fakta om SwimFin Svømmebælte

 • Svømmebælte med hajfinne, som bæres på ryggen!
 • Spændes fast med velcro-bånd
 • Påvirker ikke barnets bevægelsesfrihed
 • Giver mere støtte, jo lavere tyngdepunktet ligger
 • Skal ikke pustes op eller tilpasses på andre måder
 • Kan også bruges til rygsvømning
 • Mål: 27 x 25 x 7 cm
 • Vægt: 230 gram
 • Materiale: plast
 • Må ikke bruges til børn under 36 måneder
 • SwimFin opfylder de internationale sikkerhedsregler EN13138 og EN71
 • Fås i mange flotte farver

gave til svømmer svømmefine lær at svømme gave til vandhund 2

 

Defor er Hajfinnen en god gave til vandhund: Skaber tryghed og lægger op til leg

I vandtilvænningsfasen er tryghed overskriften. Vi vil gerne lede begynderen udenom alle dårlige oplevelser og direkte igennem succesoplevelse på succesoplevelse indtil han er en haj i vandet. Hajfinnen giver tryghed og frihed og lægger op til sjov og ballade.

Hajfinnen kan bruges på alle niveauer af svømmeindlæringen.

Når man skal koncentrere sig om at indlære nye bevægemønstre er balance en forudsætning. Man kan ikke både koncentrere sig om at holde balancen, og udføre nye svære bevægelser. Her er svømmeplader, slanger og hajfinner en stor hjælp.

Kombinér hajfinnen med en slange i begyndelsen.

I begyndelsen bør hajfinnen bruges i kombination med en slange under armene. Hajfinnen alene kræver et minimum af balance og vandføling. For at forhindre begynderen i at tippe forover eller sprøjte sig selv i hovedet og sluge vand trænes hundesvømning med slangen under armene indtil han eller hun:

 • svømmer hundesvømning med hænderne under vandet, så man ikke sprøjter og laver bølger i hovedet på sig selv
 • finder den rette krops-spænding til ikke at tippe forover
 • er tryg ved at svømme uden slangen

Balanceret hundesvømning med hajfinne er hurtigt lært. Det er dog meget forskelligt, hvor hurtigt man bliver tryg ved situationen. Her gælder det om ikke at presse eleven.

Hvornår skal man lægge slangen fra sig?

Så snart eleven føler sig klar til det bør man eksperimentere med, at lægge slangen fra sig. Man starter med små doser tæt ved kanten. Eleven vil hurtigt blive som en fisk i vandet, og føle stor succes og frihed.

Man skal ikke gøre sig afhængig af flydemidler

Det er en vigtig forudsætning for en rolig svømmestil og en afslappet omgang med vandet, at man véd at vandet kan bære én uden hjælp fra flydemidler.

…sørg derfor for oplevelser uden flydemidler på lavt vand.

Hvornår kan man øve sig uden flydemidler på det dybe?

Man kan under trygge former begynde at eksperimentere med at svømme uden flydemidler på det dybe, når man kan:

 • kan flyde vandret på ryggen i ca. 10 sekunder
 • tør lade sig falde mod bunden og vente på at opdriften trækker én op – uden man bevæger sig
 • kan svømme ihvertfald 15 meter

Hvornår kan man svømme frit på dybt vand?

Når man kan svømme 200 meter sammensat svømning kan man svømme på det dybe. Dette er den nordiske definition på svømmeduelighed.

Hajfinner til havsvømning

Bliv set, når du svømmer i havet! Brug en orange hajfinne, så sejlende får øje på dig. Samtidig sikrer du dig selv, hvis du pludselig skulle få krampe eller få et ildebefindende. Læg dig altid på ryggen at flyde, hvis du bliver træt. Med hajfinnen på ryggen holder du dig flydende uden besvær.

SwimFin hajfinnen kan købes her – hos Coolstuff. Coolstuff er e-mærket, sender samme dag og byder altid på 30 dages returret.

Rigtig god tur i svømmehallen med SwimFin hajfinnen – En fantastisk gave til vandhund!

 

Indlægget Gave til vandhund – lær at svømme! indeholder affilaitelinks

1 Response

 1. 03/10/2017

  […] 3. SwinFin i Pink – Pris kr. 274,- inkl. fragt. SwimFin er en opdrifts svømmefinne til at tage på rygge. Den giver opdrift uden at hæmme bevægelsesfriheden – og så ser den virkelig sej ud. SwinFin er udviklet af engelske Kevin Mosely, der gennem mange år har undervist børn i at lære at svømme. Inden han udviklede SwimFin, havde han bemærket, hvordan almindelige baderinge og svømmevinger tit hæmmede barnet i vandet. Nu anbefales SwimFin af svømmelærere i England. SwimFin spændes fast på ryggen med to velcrostropper. SwimFin er testet på børn mellem tre og seks år, 15 – 30 kilo, men fungerer fint til både større og mindre børn. De fleste børn elsker instinktivt SwimFin, fordi det er cool at ligne en haj, og heldigvis kommer SwimFin i mange farver, så der kan være mange slags hajer i bassinet på samme tid. Oplagt gaveidé da mor, far og 2-årig pige ofte besøger svømmehallen. Læs mere om SwinFin her […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE