Gave til pizza-elskeren

Gave til pizza-elskeren

Kender du en der er helt vild med pizza? Så har vi her på Alletiders Gave fundet på gode gaveideer til den rette gave til Pizza-elskeren:

Pizza kursus

pizza-kursus-meyers-1-720x340

 

Lær at lave at lave lækre, ægte, italienske pizzaer fra bunden på dette pizzakursus hos Meyers Madhus. Dette er den oplagte gave til ham eller hende der elsker at lave god mad fra bunden og som er glad for det italienske køkken.

På dette enormt efterspurgte madkursus hos Meyers Madhus, bliver gavemodtageren grundigt oplært i at lave den perfekte pizzadej. Pizza er en forrygende opfindelse, der kan varieres i det uendelige.

Kurset starter med undervisning i håndteringen af dejen, så der opnåes den tynde og smidige pizza med sprøde kanter. Derefter skal der laves en enkel, lækker tomatsauce og prøves forskellige smagssammensætninger. Der bliver også tid til at ‘freestyle’ egne pizzaer.

Det hele rundes af med et fantastisk måltid ledsaget af god vin.

Oplevelsen indeholder:

  • Gavemodtageren lærer at bage forrygende pizzaer med tynde, sprøde bunde og velafstemt fyld.
  • Masser af inspiration til variationsmuligheder – gavemodtageren får dagens opskrifter med hjem.
  • Et lækkert måltid ledsaget af god vin.

Oplevelsen går lige i hjertet på hende eller ham, der elsker madlavning, pizza og det gode italienske håndværk.

Pris for pizzakursus hos Meyers Madhus er 500 kr. Køb det her.

Pizzasten af Lava fra Etna

48678cb8bd73b5b2f8c73ae4d14dad20

Denne pizzasten er ikke kun fremstillet i Italien, den er fremstillet AF Italien! Udhugget af den aktive vulkan Etnas lavasten på Sicilien. Findes der en mere italiensk måde at tilberede stenovnsbagt pizza på derhjemme? Sandsynligvis ikke! Så forbered dig på et ægte italiensk måltid med pizzaspaden parat!

For at få den der himmelske stenovnspizza med sprød bund, skal pizzastenen opvarmes langsomt, indtil både ovn og pizzasten er varm. Så skal dejen bare lægges på stenen i ovnen. Efter et kvarter er pizzaen færdigbagt, og stenen har bagt dejen nedefra, så den er perfekt sprød og himmelsk. Pizzastenen kan også lægges på grillen, så den giver pizzaen den der dejlige røgede smag! Perfekt til sommeren! Du får en handy pizzaspade af træ med i pakken, så du kan servere pizza som en professionel uden at brænde fingrene. Du kan også bruge stenen som bagesten, så du kan bage et dejligt rustikt brød, eller du kan stege kød og fisk på den. Da stenen har en naturlig non-stick overflade, behøver du ikke at tilsætte stegefedt! Boun appetito!

Læs flere fakta om Pizzasten Af Lava Fra Etna

Pris for Pizzasten er 449,- Køb den her hos CoolStuff

Vi elsker pizza (indbundet)

1687129_1474519696

De to tvillinger Laura og Christine, som står bag den populære blog Twin Food har specialiseret sig i at kreere lækre pizzaer, som kan indgå i alle døgnets måltider. Deres kogebog er fyldt med overkommelige og skønne opskrifter til dem, der ikke kan få pizza nok!
Forlagsbeskrivelse:
Pizza kan varieres i det uendelige, efter smag, anledning, humør, og hvad man nu har i køleskabet. Man kan selvfølgelig spise pizza til dagens hovedmåltid, men vi bringer ogå forslag til pizzaerm der passer til f.eks. brunch, til madpakken og til dessert! Til en start skal en pizza have en god bund. Her får du opskriter på syv varianter fra den klassiske til den med surdej eller grovdej og til den søde med chokolade. Samt tips til, hvordan du bager den bedste og sprødeste bund. Når du har valgt bunden, skal du vælge sovs. Og herefter fyld. Vi kommer med vores bud på i alt 50 forskellige sammensætninger, der kan fungere som inspiration. Meningen er, at man kan vælge løs af både deje og sovser og på den måde kreere netop de pizzaer, man allerbedst kan lide.

Pris for “Vi elsker pizza”- bogen er 199,95 – køb den her hos Bog & Ide

 

Indlægget Gave til pizza-elskeren indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!