Gave til golfspilleren

golfophold-thinggaard gave til golfspilleren alletiders gave, Gavekort, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, oplevelsesgave, oplevelse, oplevelsesgave til hende, oplevelsesgave til ham, oplevelsesgave til par, oplevelsesgave for 2, oplevelsesgave for to,

Spiller man ikke selv golf, kan det være svært at vide hvad en golfspiller vil blive glad for. Golfudstyr afhænger af hvilket niveau og hvilken type golfspiller han/hun er. Derimod vil en golfoplevelse som gave til golfspilleren, altid blive værdsat. For der findes ikke noget bedre end muligheden for at komme ud og spille golf – gerne på baner som golfspilleren ikke har prøvet kræfter med før og gerne i godt selskab. Vi anbefaler en golfoplevelse i gave til golfspilleren.

golfophold-thinggaard værelse gave til golfspilleren alletiders gave

Kombiner luksus, golf, god mad og godt selskab, når Hotel Thinggaard i Nordjylland byder indenfor til dig eller en heldig gavemodtager. Slå ud på Sydthy Golfklub og bliv forkælet af køkkenchefens gourmetretter, baseret på lokale råvarer og naturen fra Thy. Overnat i hyggelige dobbeltværelser, inden I næste morgen sikres den bedste start på dagen med Hotel Thinggaards lækre morgenbuffet.

Områdets 18 hullers golfbane er udfordrende for selv den garvede golfspiller, men egner sig også til de dårligt gående. Hotellet sørger sågar for en lækker madpakke til jer, når sulten sætter ind i forbindelse med golfrunden. Den må naturligvis nydes i golfklubben.

Opholdet inkluderer pr. person:

  • 1-2 x overnatninger i komfortabelt dobbeltværelse
  • 1-2 x lækker morgenbuffet
  • 1-2 x madpakke (kan nydes i golfklubben)
  • 1-2 x 2-retters middag i hotellets restaurant (ekskl. drikkevarer)
  • 1-2 x greenfeebillet (husk selv at bestille tid)
  • Gratis internet
  • Gratis parkering

Check-in: Fra kl. 14.00
Check-out: Kl. 11.00

Rigtig god fornøjelse!

Opholdet kan kombineres med adgang til naboen, Sydthy Kurbad, der tilbyder alt hvad hjertet begærer inden for wellness af højeste klasse. 4 saunaer, dampbad, oplevelsesbruser, boblebade, varmebænk m/fodbad, koldtvandskar og stort massagebassin med stjernehimmel er bare nogle af de mange faciliteter, der venter jer. En masse fantastiske behandlinger kan tilkøbes i forbindelse med booking – så det er bare om at komme af sted og have en uforglemmelig oplevelse!

golfophold-thinggaard green gave til golfspilleren alletiders gavePris for 2 personer, 1 overnatning, inkl. golf: Kr. 2396,-

Pris for 2 personer, 2 overnatninger, inkl. golf: Kr. 3996,-

Kan kun bestilles her hos Du Glemmer Det Aldrig

 

 

 

 

Indlægget Gave til golfspilleren indeholder affiliatelinks.


1 Response

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!