Gave til gamer

Skal du finde en gave til ham der bruger timevis foran skærmen, dybt begravet i et spil på et højere niveau? Gave til gamer er ikke nemt, hvis man ikke selv er gamer, men kom med ind i gamerens univers og forstå på få minutter, hvad det er for et univers og hvad der er vigtigt.

En gamer har et spilleunivers på skærmen foran sig. Herinde findes udfordringer, venner, socialt liv, konkurrencer mv. Det er muligt at flytte sig ind i universet og glemme tid og sted – men det er kun muligt ved hjælp af sanserne – og det er præcis her at den gode gave til gamer, kommer ind i billedet. For at forsvinde ind i universet skal sanserne kunne flytte gameren derind via lyd og billede og lækkert udstyr.

Et keyboard/tastatur er ikke “bare” et tastatur for en gamer. Det er vigtigt at tasterne sidder præcis, der er komfort i produktet og at det er lækkert at spille med. Det samme gælder spillekonsol, joystik, lyd i headsæt osv.

Vi har stukket hovedet ind i spilleuniverset og forhørt os om hvad der er hot og hvad der ikke rigtig fungerer for den entusiastiske gamer. Overordnet kan vi konkludere at en gamer ikke går på kompromis med sit udstyr. Find inspiration til en god gave til gamer her

gave til gamer alletiders gave gaveinspiration konfirmation

 

 1. Arozzi Torretta Gaming Chair – her i grøn, fås i mange farver. En gamer stol er en nødvendig tilføjelse til gaming udstyr, når der skal kæmpes lange og seje kampe online. Arozzi leverer en lang række dejlige gamer stole, og Torretta er en populær løsning for rigtig mange gamere. En Arozzi Torretta passer på ryggen i de mest intense kampe online. Se flere gamer stole her.

 2. Mad Catz Micro C.T.R.L.R Mobile Gamepad. Smartphonen kan med garanti meget mere end at spille Angry Birds og 7-kabale. Hvis en gamer elsker at spille spil, uanset hvor han er – så er Mad Catz C.T.R.L.R noget for ham! Med Mad Catz C.T.R.L.R Mobile Gamepad kan smartphone tilsluttes og monteres og game med, med den samme komfort, som når der spilles på favoritkonsollen derhjemme. Endnu en fed ting ved Mad Catz C.T.R.L.R er, at den også kan benyttes, som controller, når du videresender billedet fra din smartphone til dit TV og direkte spiller på TV-skærmen. Mange af de nyeste og fedeste PC- og konsolspil kan nu om dage også fås til smartphone, og nu kan spilles dem med en effektiv og cool controller, der er let at tage med på farten. Mad Catz C.T.R.L.R er altså en måde at få sit gamerunivers med på farten. Flere gamepads findes her! 

 3.  Tritton AX 180 Gaming Headset (XBOX, PS3 & PC) – Her i hvid. Tritton AX 180 er specielt designet til konsoller og lyd herfra. Tritton AX 180 er et lækkert og komfortabelt headset, som nemt bruges ved Plug and Play i enhver konsol eller medieenhed, som kan tilsluttes med 3,5mm Jackstik. 40mm drivers giver perfekt lyd i headsettet. Alt dette sammen med et stilet design, aftagelig mikrofon således at denne kan fjernes hvis ikke denne bruges, samt volumenkontrol direkte på ledningen, gør dette headset til et virkelig lækkert headset.

 4. ROCCAT Kone XTD Gaming Mus. ROCCAT Kone XTD Max Customization Gaming Mouse er den forbedrede udgave af ROCCAT Kone[+] musen, som har begejstret gamere over hele verden. ROCCAT har beholdt den populære form og greb fra Kone[+] og gjort dens indre endnu vildere – noget man ikke skulle tro var muligt! Derfor navnet Kone XTD eller Extended som det står for. Kone XTD er drevet af en 8200 DPI Pro Aim R3 lasersensor, en kraftfuld 32-bit Turbo Core V2 72MHz ARM MCU processor og den mest avancerede Tracking & Distance Control Unit. Alt i alt er ROCCAT Kone XTD det ultimative våben til alle slags spil! Se et stort udvalg af gaming mus her!

 5. Razer Kraken Pro gamer headset – her i grøn, men fås i flere farver. Razer Kraken Pro er et analog gamer-headset. Vægten er optimeret til længerevarende brug, uden gener. Mikrofonen kan trækkes ud, og skubbes ind, i den venstre øre-kop. Kraftig lyd, gør denne hovedtelefon ideel til både gaming og musik.

 6. ROCCAT Ryos MK FX Mekanisk Tastatur – MX Brown. ROCCAT Ryos MK FX er udviklet til seriøse spillere og er det mest avancerede mekaniske tastatur på markedet. ROCCAT har gjort brug af sit kendskab til branchen og sin erfaring med spil til at udstyre ROCCAT Ryos MK med så mange funktioner og et design så smukt – inklusive RGB-lys i hver enkelt tast i 16,8 millioner farver. Ryos MK FX har ROCCAT®-udviklet RGB-lys, der kan tilpasses, i hver enkelt tast i to praktiske indstillinger: forud indstillet og brugerindstillet. Det betyder, at du kan tilføje fantastiske specialeffekter i 16,8 millioner til dine tastetryk, konfigurere dit tastatur, så det fremhæver genveje i programmer og spil, dine tilpasningstaster, din systemstyring samt dine makrosekvenser og timere og meget, meget mere. ROCCATs skelsættende EASY-SHIFT[+]™-teknologi betyder, at hver eneste tast bliver mere værd, fordi alle taster kan programmeres til to funktioner. På den måde får du adgang til et stort udvalg af kampmuligheder. Det er intuitivt og let at programmere, og du kan både benytte enkle kommandoer og lave komplekse makroer. Easy-Shift[+]™ udvider dit arsenal, så du kan reagere hurtigt og effektivt i kampens hede. Der er tale om et af de bedste gamer tastatur på markedet!

   

Alle produkter er fundet hos WEBdanes, der er e-mærket og en af Danmarks bedste gamerbutikker online.


Indlægget Gave til gamer indeholder affiliatelinks

1 Response

 1. 11/15/2018

  […] Selvom penge står højt på de fleste konfirmanders ønskeseddel, står elektronik også højt på de fleste drenge og pigers ønskeseddel. Elektronik er oftest en af de lidt dyrere gaver, som enten forældrene eller de nærmeste i familien giver til konfirmanden. De typiske ønsker indenfor elektronik er typisk en bærbar, smartphone, spillekonsol eller et kamera – disse gaver kan finde hos f.eks. Wupti, der tilbyder et bredt udvalg af elektronik til gode priser. Står der gamerudstyr på ønskesedlen er Webdanes det bedste valg. Læs også Gave til gamer. […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!