Gave til et rodehoved – NøgleFinder

ITag NøgleFinder

Jeg kan aldrig finde mine ting, når jeg står og skal hurtigt ud af døren. Hvor har jeg nu lagt nøglerne? Er der nogen der goder ringe til min mobil? – for den er også væk, i de kritiske sekunder. Som det rodehoved jeg selv er, anbefaler jeg gaven til sådan én som jeg: Gaven til et rodehoved.

Denne lille sag står øverst på min ønskeseddel og det gør den fordi jeg har oplevet den i brug – og den er smart!

NøgleFinder gave til rodehoved

Det er en iTag Bluetooth NøgleFinder – som både kan redde nøgler og mobil fra at blive væk.

Kan din gavemodtager også nikke genkendende til at skulle ud af døren, men ikke kunne finde nøgler eller smartphone? Denne NøgleFinder er en ægte redningskrans!
Sådan virker den: Fastgør nøgler til NøgleFinder og opret trådløs forbindelse til NøgleFinderen via den gratis Android- eller iOS app – nu kan nøgler eller iPhone / smartphone altid lokaliseres. Den kan endda indstilles så iTag NøgleFinder, kan alarmere, hvis hjemmet forlades uden nøgler eller smartphone. Ligeledes vil en alarm lyde hvis nogen skulle stikke af med smartphone / iPhone. Den kan altså også anvendes som tyverialarm. Denne NøgleFinder er nemlig opbygget til at give en alarm, når smartphone og iTag NøgleFinder kommer for langt væk fra hinanden.
Skulle du være uheldig og miste en NøgleFinder (og nøgler), så kan den trackes via app’en, og dermed lokaliseres. App’en virker sammen med Google Maps, og fungere også uden for bluetooth rækkevidde.

iTag NøgleFinder er selvfølgelig meget mere end en NøgleFinder – den indeholder nemlig en kamera-funktion, som tillader at bruge iTag som en bluetooth remote, når du ønsker at tage den perfekte selfie.

iTag NøgleFinder er den oplagte gave til ham/hende der har alt, men som er et rodehoved. Den fås i sort og hvid og koster under kr. 200,-

 

Indlægget Gave til et rodehoved – NøgleFinder indeholder affiliatelinks


1 Response

  1. 09/12/2017

    […] Se også indlægget Gave til et rodehoved – Nøglefinder […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!