Gave til den aktive og sporty type

gave sportsudstyr alletiders gave, unik og kreativ gave, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé,

Den aktive, energiske og sporty type, er en person der holder sig igang og træner regelmæssigt. Gaven til den aktive person kan være en oplevelse, hvor gave-modtager selv spiller en aktiv rolle, eller en gave hvor der tages udgangspunkt i dét at være aktiv. Det kan være sportsudstyr i form af sportstøj, vægte, måtter, sportstaske og andet udstyr.

Oplevelser som gave til den aktive og sporty type, kan være at prøve noget nyt i sportens verden. Overvej om din sportsglade gave-modtager er typen der elsker at være udendørs, sport i vand, holdsport eller er frisk på at prøve kræfter med nye sportsgrene.

SUPsurfing. 2 timers introduktion i København eller Nyborg til kr. 599,-

supsurfing alletiders gave

SUPSurfing hitter stort i øjeblikket, som den hurtigst voksende sportsgren indenfor surfing. Navnet SUPsurf står for “Stand Up Paddle Surf”, og som navnet indikerer, går det kort sagt ud på, at du står op på et speciallavet surfbræt og padler dig frem på vandet. Det er surf, hvor alle kan være med!

I sportsudstyr findes en stor verden af udstyr til alle former for sport og der er selvfølgelig massere af muligheder for en gave til den aktive og sporty type. Her er det selvfølgelig vigtigt at tage udgangspunkt i den sport som gave-modtager dyrker eller ønsker at dyrke.

Vi har samlet et par gode tilbud op trænningsudstyr til den aktive type nedenfor

gave sportsudstyr alletiders gave

1) Proffesionelt sjippetov med ergonomiske håndtag til kr. 69,-  2) Nike sporttaske i vandafvisende hardcase med adskillelse til vådt og tørt tøj til kr. 379,-  3) Balancebræt i træ, godt for balancen og træning af kropskontrol til kr. 129,-  4) Reebok Stepbænk med 3 indstillinger og i slidstærke materialer til kr. 699,-  5) 1,5 cm tyk træningsmåtte mked ring og strop til kr. 75,-  6) Vinyl Kettlebell træningsvægte med skridsikre håndtag, 4 kg til kr. 49,-

Gave til den aktive og sporty type indeholder affiliatelinks

 

Skriv et svar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE