Gave til billisten – undgå fartbøder med et klik

En trafikalarm er en oplagt gave til billisten, idet den sørger for at billisten undgår fartbøder. Nyhed i 2017: En trafikalarm der gør opmærksom på fartkontroller / stærekasser og fotovogne, 30 sekunder før de nås.

Alle os der kører bil til dagligt og måske også pendler mellem hjem og arbejde / uddannelsessted, ved at fartbøder er noget af det værste. Som pendler til og fra København kan vi hurtigt slå fast at det ofte er en nødvendighed at overskride fartgrænsen, på visse strækninger. Omvendt så snegler man sig ofte afsted, hvis man ikke kommer tidligt nok ud ad døren. Pt. bruger vi en app som egentlig bruger sammen princip med at advare om hvor fartkontrollen findes på éns rute, men ulempen ved den, er at den kontrolleres kun ved start, idet det selvfølgelig ikke er hensigtsmæssigt (eller lovligt) at kigge på sin iphone / smartphone under kørsel. Og netop derfor er denne trafikalarm at finde på vores ønskesedler.

Der findes flere på markedet, men de bedst (ifølge trafikalarm anmeldelser og trafikalarm test) er disse to;

ooono trafikalarm mandelgave til voksne mandelgave inspiration gave til billisten gave til ham der har alt

Ooono trafikalarm

Denne oplagte gaveidé til billisten er utrolig nem at anvende. Trafikalarmen bruger Bluetooth og kan fungere både med iPhones og Smartphones. Med denne trafikalarm i vinduet vil gavemodtager modtage indrapporteringer om fartkontroller, fra mere end 250.000 brugere i hele landet. Trafikalarmen vil starte med at bippe og blinke 30 sekunder før en fartkontrol, så der er tid til at sætte farten ned.

Trafikalarmen er lovlig og kører ikke på abonnement. Efter købet af selve alarmen, er den helt gratis at bruge.

Køb Ooono trafikalarm hos KopK, hvor der er gratis fragt og 3 måneders byttefrist.

 

 

 

Saphe trafikalarm – gave til billisten

trafikalarm gave til billisten mandelgave til voksne mandelgave 2017 mandelgave inspiration nyhed 2017

En Saphe installeres nemt i bilen og den er nem at anvende. Den arbejder sammen med telefonen via bluetooth og hermed undgås fartbøder mv. Saphe giver en alarm ved fotovogne og ulykker. Alt efter, hvad der er sket vil Saphe enten lyse blåt eller rødt. Det smarte ved Saphe trafikalarm er at den kan parres med flere telefoner, hvis der er flere som vil benytte Saphe. Det er smart hvis der er flere brugere af den samme bil.

Find en Saphe trafikalarm – den oplagte gave til billisten – hos WiStore – der byder på sikker nethandel og fri levering

 

 

LÆS OGSÅ: Mandelgaven 2017

 

Indlægget Gave til billisten indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK