Gave til Matador elskeren

gave til matador elskeren, matador gaver, matador udstyr, matador køkkenprodukter, matador boksen, matador kagedåse, matador spil, matador brætspil, gave til mor, gave til far, gave til bedsteforældre, gave til mormor, gave til morfar, gave til farmor, gave til farfar, gave til ham, gave til hende, julegave, matador julegave, alletiders gave, gaveinspiration

På jagt efter en gave til Matador elskeren?

De fleste af os kender nok en (eller flere) der er stærkt begejstret for tv-serien Matador. Matador er en dansk tv-serie i 24 afsnit produceret i 1978-1981.

Vi har samlet nogle gode gaveideer frem til den perfekte gave til Matador elskeren:

Matador boksen

 Matadorserien behøver næppe introduktion, og meget er sket, siden vi hilste på Mads Andersen-Skjern og hans lille søn Daniel i Matadors første afsnit. Noget, der dog ikke har ændret sig er, at serien formår at samle folk foran skærmen. 

Den 11. november 1978 løb første afsnit af Matador over skærmen, og den er sidenhen blevet genudsendt ad flere omgange, og hver gang har serien formået at samle gennemsnitligt 1.000.000 seere foran tv-skærme i hele kongeriget, og mange skuespillere, der var medvirkende i serien, har måtte affinde sig med at blive identificeret med den rolle, de havde i Matador. 

Find Matador boksen hos Gucca

 

Matador taske

Denne skuldertaske fra Matador har en god størrelse, hvor de kan have de fleste af dine praktiske ting med på fx indkøbsturen. Tasken er lavet i canvas og med justerbare skulderstropper og håndtag. Tasken emmer af nostalgi og minder os alle om de hyggelige tider i gamle dage. Siden af tasken er pyntet med teksten “Skjerns Magasin” i fine grønne bogstaver.

Find Matador taske hos Imerco

Matador madkasse

Det bliver næsten ikke mere nostalgisk end med Fedes flotte madkasse i gammeldags design. Den madglade Fede fra Matador levede for sine måltider, enten hjemme eller på Jernbanerestauranten, og havde næsten altid madkassen lige ved hånden. Materiale: blik. Højde: 18 cm. Bredde: 29,5 cm. Længde: 14 cm.

Find Matador madkasse hos Imerco

Matador snekugle

Snekuglen er pyntet med Skjerns Magasin, som vi kender det fra Matador-universet. Ryst kuglen og få det til at sne i Korsbæk.

Find Matador snekugle hos Gucca

Matador kagedåse

Overrask gavemodtageren med pebernødder, julegodter eller krydret julete i opbevaringsdåsen fra Matador, og lad gavemodtageren glæde sig over det nostalgiske gensyn med Daniel på trappestenen, der i den velkendte tegnede streg pynter på siden af kagedåsen.

Find Matador kagedåse hos Imerco

Matador forklæde

Den gæve Laura fra Matador sås sjældent uden sit forklæde, og der er god grund til at efterligne hende i køkkenet. 

Find Matador forklæde hos Imerco

Matador stempelkande

Den klassiske kande, du nok bedst kender fra Matador, har med kærlighed fået opdateret designet, så du ikke skal gå på kompromis imellem den dejlige kaffesmag og et stykke dansk kulturhistorie. Inviter veninderne til ægte kaffeslabberas i bedste Matador-stil, og lad Madam Blå være midtpunktet. Madam Blå stempelkanden kan indeholde 0,8 liter.

Find Matador stempelkande hos Imerco

matador-merchandise-spareboesse-pingo_matador sparegris pingo

Matador sparegris

Omegnsbankens sparebøsse fra Matador er perfekt, når der skal spares skillinger op til julegaver, fødselsdagsgaver eller til lidt hygge på en regnvejrsdag.

Find Matador sparegris hos Imerco

matador-paraply-korsbaek-station_korsbæk matador paraply alletiders gave gaveinspiration gave til bedstemor gave til bedstefar

Matador paraply

Gå regn og blæst i møde med denne smarte paraply med et skønt motiv af Korsbæk Station fra den folkekære, danske TV-serie, Matador! 
Drøm dig til en regnfuld dag i Korsbæk og mød Familien Skjern, Hr. Varnæs, Oluf Larsen, Fede og alle de andre skønne karakterer fra Matador-universet. Med ét tryk åbnes paraplyen automisk op. Hanken er produceret i solidt kvalitetstræ og har et godt greb, som sikrer at paraplyen ikke glider ud af hånden i regn og blæst.

Find Matador sparegris hos Imerco

 

Find flere Matador Gaver hos Imerco

Indlægget Gave til Matador elskeren indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!