Gave til Matador elskeren

gave til matador elskeren, matador gaver, matador udstyr, matador køkkenprodukter, matador boksen, matador kagedåse, matador spil, matador brætspil, gave til mor, gave til far, gave til bedsteforældre, gave til mormor, gave til morfar, gave til farmor, gave til farfar, gave til ham, gave til hende, julegave, matador julegave, alletiders gave, gaveinspiration

På jagt efter en gave til Matador elskeren?

De fleste af os kender nok en (eller flere) der er stærkt begejstret for tv-serien Matador. Matador er en dansk tv-serie i 24 afsnit produceret i 1978-1981.

Vi har samlet nogle gode gaveideer frem til den perfekte gave til Matador elskeren:

Matador boksen

 Matadorserien behøver næppe introduktion, og meget er sket, siden vi hilste på Mads Andersen-Skjern og hans lille søn Daniel i Matadors første afsnit. Noget, der dog ikke har ændret sig er, at serien formår at samle folk foran skærmen. 

Den 11. november 1978 løb første afsnit af Matador over skærmen, og den er sidenhen blevet genudsendt ad flere omgange, og hver gang har serien formået at samle gennemsnitligt 1.000.000 seere foran tv-skærme i hele kongeriget, og mange skuespillere, der var medvirkende i serien, har måtte affinde sig med at blive identificeret med den rolle, de havde i Matador. 

Find Matador boksen hos Gucca

Matador brætspil

Lad gavemodtageren teste sin viden om TV-serien Matador og bliv den nye Mads Skjern!
Genoplev Matador med 1500 underholdende spørgsmål om Korsbæk og dens indbyggere i fire forskellige sværhedsgrader. Spillet er egnet til børn over 8 år, da de særlige juniorspørgsmål, gør det muligt at dyste på lige fod med resten af familien.

Find Matador brætspil hos Gucca

Matador saltkar

Gavemodtageren er garanteret nostalgi i sit køkken med det lyseblå Matador saltkar. Saltkarret er i sig et dekorativt element i dit køkken, så du kan også vælge at have det stående fremme på køkkenbordet- eller hylden.

Find Matador saltkar hos Imerco

Matador kaffefilterholder

Kaffefiltre behøver ikke være noget, du gemmer væk i skuffen – i hvert fald ikke længere. Overrask gavemodtageren med en kaffefilterholde i den klassiske blå farve som vi kender fra Matad0r.

Find Matador kaffefilterholder hos Imerco

Matador taske

Denne skuldertaske fra Matador har en god størrelse, hvor de kan have de fleste af dine praktiske ting med på fx indkøbsturen. Tasken er lavet i canvas og med justerbare skulderstropper og håndtag. Tasken emmer af nostalgi og minder os alle om de hyggelige tider i gamle dage. Siden af tasken er pyntet med teksten “Skjerns Magasin” i fine grønne bogstaver.

Find Matador taske hos Imerco

Matador madkasse

Det bliver næsten ikke mere nostalgisk end med Fedes flotte madkasse i gammeldags design. Den madglade Fede fra Matador levede for sine måltider, enten hjemme eller på Jernbanerestauranten, og havde næsten altid madkassen lige ved hånden. Materiale: blik. Højde: 18 cm. Bredde: 29,5 cm. Længde: 14 cm.

Find Matador madkasse hos Imerco

Matador snekugle

Snekuglen er pyntet med Skjerns Magasin, som vi kender det fra Matador-universet. Ryst kuglen og få det til at sne i Korsbæk.

Find Matador snekugle hos Imerco

Matador kagedåse

Overrask gavemodtageren med pebernødder, julegodter eller krydret julete i opbevaringsdåsen fra Matador, og lad gavemodtageren glæde sig over det nostalgiske gensyn med Daniel på trappestenen, der i den velkendte tegnede streg pynter på siden af kagedåsen.

Find Matador kagedåse hos Imerco

Matador forklæde

Den gæve Laura fra Matador sås sjældent uden sit forklæde, og der er god grund til at efterligne hende i køkkenet. 

Find Matador forklæde hos Imerco

Matador stempelkande

Den klassiske kande, du nok bedst kender fra Matador, har med kærlighed fået opdateret designet, så du ikke skal gå på kompromis imellem den dejlige kaffesmag og et stykke dansk kulturhistorie. Inviter veninderne til ægte kaffeslabberas i bedste Matador-stil, og lad Madam Blå være midtpunktet. Madam Blå stempelkanden kan indeholde 0,8 liter.

Find Matador stempelkande hos Imerco

Matador sparegris

Korsbæk Bank sparebøssen fra Matador er perfekt, når der skal spares skillinger op til julegaver, fødselsdagsgaver eller til lidt hygge på en regnvejrsdag.

Find Matador sparegris hos Imerco

Find flere Matador Gaver hos Imerco

Indlægget Gave til Matador elskeren indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE