Frost smykkeskrin til frostprinsessen

frost smykkeskrin til frostprinsesse, frozen smykkeskrin, frost smykkebox, frozen smykkebox, frost smykkeskrin med musik, elsa smykkeskrin, anna smykkeskrin, hjerte smykkeskrin, smykkeskrin til børn, smykkeskrin til piger, alletiders gave, frost gaver, frost 2, frost 2, disney frost, børne smykkeskrin, børnesmykkeskrin

Enhver Frostprinsesse har selvfølgelig en masse smykker, hun kan pynte sig med. Men hvor skal smykkerne opbevares når de ikke er brug, hvad er mere oplagt end et Frost smykkeskrin.

Frost er en animationsfilm fra 2013 udgivet af Walt Disney Pictures. Filmen er løst baseret på H.C. Andersens eventyr Snedronningen. Den handler om to prinsesser, den ene, Anna, er et normalt menneske og den anden, Elsa, har magiske is-kræfter. En dag skal Elsa til kroning, men det går grueligt galt, da hun fryser hele kongeriget, Arendal. Både Anna og Elsa er to skønne figurer som er i høj kurs hos rigtig mange piger. Efter sigende skulle der i løbet af de næste år komme en opfølger på den Frost filmen – nemlig Frost 2.

Vi har fundet nogle forskellige fine bud på Frost smykkeskrin, som du kan forkæle din lille prinsesse med:

Fint Frost smykkeskrin med print og “sisters forever” skrevet på forsiden. Smykkeskrinet indholder 2 rum, hvor det ene er en lille skuffe der kan trækkes ud.

Find smykkeskrinet hos Eurotoys

Hjerteformet smykkeskrin. Flot smykkeskrin med Elsa og Anna fra Disney Frozen – Hold styr på alle dine smykker eller ret håret i spejlet i låget.

Find det hjerteformede smykkeskrin hos Eurotoys

Flot Frozen smykkeskrin med spilledåse og masser af plads til alle smykkerne!

Find Frozen smykkeskrin hos Eurotoys

Oplev magien ved søsterkærlighed når unge Elsa og Anna leger og vækker den bedårende Olaf til live. Syng med på “Do You Want To Build A Snowman”, sammen med Anna, Elsa og Olaf, når du åbner smykkeskrinet. 

Find smykkeskrinet hos Wupti

 

Indlægget Frost smykkeskrin til frostprinsessen indeholder affiliatelinks

Kilde: Alletiders Disney

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!