Personlig gave: CEWE Fotobog

En fotobog er en rigtig god og personlig gave. I en fotobog har man mulighed for at samle alle gavemodtagerens yndlingsbilleder fra ferien, brylluppet, børnefødselsdagen eller bare den hyggelige sommerpicnic i skoven. Det er en bog der vidner om gode minder sammen. En gave som gavemodtageren vil kunne tage frem og nyde gang på gang. Dette er en gaveide der kan bruges til mange aldre. Gavegiveren designer selv fotobogen, vælger det format, papirtype og indbinding han/hun ønsker og skaber derved en helt unik og personlig fotobog der passer lige til gavemodtageren.

fotoservice

Lav din CEWE fotobog hos Bog & Ide

Bog & Idé Fotoservice tilbyder et bredt udvalg af størrelser, formater, indbindinger, papirtyper og designmuligheder. Du kan slippe din kreativitet løs, når du redigerer dine billeder, tilføjer tekst og indsætter baggrunde og clips-arts som passer til din bog.

Med 9 forskellige formater, forskellige indbindinger og 5 forskellige papirtyper kan du lave en fotobog, der passer perfekt til din anledning.  Afhængigt af formatet på din CEWE FOTOBOG, har du mulighed for at indsætte op til 154 sider.

Vælg mellem disse formater:

Mini (ca. 15 x 21 cm.)
Lille (ca. 14 x 13 cm.)
Kompakt panorama (ca. 19 x 15 cm.)
Kvadratisk (ca. 21 x 21 cm.)
Stor panorama (ca. 28 x 21 cm.)
Stor højformat (ca. 21 x 28 cm.)
XL (ca. 30 x 30 cm.)
XXL panorama (ca. 38 x 29 cm)
XXL højformat (ca. 28 x 36 cm.)

Priserne starter ved 89,95

Når du har designet bogen, kan du selv vælge om du vil afhente den i en af Bog & Ides mange butikker eller om du vil have den sendt til din adresse. Bemærk at det tager ca 5-9 hverdage før du kan afhente det færdige resultat.

Udover fotobøger tilbyder Bog & Ide mange andre fotogaver såsom fotokalender, kort, vægdekorationer, plakater bamser, puslespil, krus til penalhuse og puder.

Bestil din CEWE fotobog her

Indlægget Personlig gave: CEWE Fotobog indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK