Fodvarmer med massage

BEURER FWM50 alletiders gave fodvarmer med massage gaveinspiration ønskeseddel

Vi har lånt en fodvarmer og forelsket os i den – den står derfor øverst på vores ønskeseddel! Det er så lækkert og få varmet fødderne med shiatsu-massage. Fodvarmer med massage fra Beurer er oplagt på kolde vinteraftener eller lige efter et fodbad. Når der står forkælelse og velvære på programmet er denne fodvarmer med massage det bedste vores fødder kan komme i nærheden af. Forvarmer fra Beurer har vi lånt af Morfar der har dårligt blodomløb i benene. Forvarmer med massage afhjælper ikke hans dårlige blodomløb, men den hjælper med at få varmet fødderne om vinteren og massagen er kun godt for blodomløbet. Han fortæller han bruger den ofte på kolde vinteraftener, hvor hygge omfatter en god kop te, en god bog/film, en plaid og forvarmer med massage.

Massageteknikken er shiatsu-massage og der er massage med tommelfingertryk. Shiatsu er en gammel japansk healingsmassage i slægt med kinesisk akupunktur og zoneterapi og med samme formål: at balancere og styrke krop og sind og derved øge vitalitet og livskraft. Ved behagelige tryk og stræk på specifikke områder opløses spændinger og stivhed og energi frigives.

VI har prøvet denne super lækre fodvarmer med massage. Den er perfekt til den kolde efterårs og vintertid hvor fødderne fryser lidt. Med det præcise temperaturstyrring kan temperaturen styres efter behov. Modellen hedder en “Beurer FWM 50” og er en luksus fodvarmer med shiatsu-massage. Den er i lækker, vaskbart og superblødt stof (teddyfoer), så det er ganske indbydende at begrave sine kolde trætte fødder i den (det er faktisk svært at få dem op af varmen igen). Modellen byder på shiatsu-massage og varme. Der er autosluk af varmen efter 30 minutter og det er muligt at bruge funktionerne varme og massage, hver for sig eller på samme tid.

Til alle der elsker forkælelse af fødderne og til alle der har dårligt blodomløb! Det er en god idé et tilføje gaven et par lækre varme sutsko eller et par bløde og varme uldsokker.

Fodvarmer med massage fra Beurer. Beurer FWM 50 findes lige nu nedsat til kr. 599,- (Vejlende pris kr. 699,-)

beurer fodvarmer med massage FWM 50 alletiders gave gaveinspiration gaveidéer

Indlægget Fodvarmer med massage indeholder affiliatelink

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE