Fodboldrejse i gave?

vinsmagning oplevelser alletiders gave, Gavekort, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, oplevelsesgave, oplevelse, oplevelsesgave til hende, oplevelsesgave til ham, oplevelsesgave til par, oplevelsesgave for 2, oplevelsesgave for to, fodboldrejse, se engelsk fodbold, konfirmationsgave, gave til konfirmant, gave til konfirmand, oplevelsesgave konfirmand

Denne gaveidé må i den grad siges at henvende sig til diverse drengerøve med en hang til fodbold.

Kender du en, der altid har drømt om at komme på en fodboldrejse for at se sit favorithold spille? Har vedkommende snakket om det flere gange, men får bare ikke gjort noget ved det selv? Så har du nu muligheden for at sende den heldige gavemodtager den første del af vejen, med et gavekort til en fodboldrejse til England. Dette må da siges at være en fed gave at få, og en gave som kun vil skabe glæde og jubel hos en rigtig fodboldfan!

Når du køber gavekortet, kan du samtidig sætte dit personlige præg på gavekortet, og er du rigtig (u)heldig, bliver du måske inviteret med på stadion! Er du selv en fodboldfan, får I en oplevelse sammen I sent vil glemme.

Oplev fodbold i London, Manchester eller Liverpool. Tag på fodboldtur og oplev en stemning som kun findes i England samt en fankultur, som er helt unik. De dedikerede foldboldfans mødes flere timer før kampstart for at fejre deres klub. Der bliver sunget hele kampen igennem, hvilket er en fantastisk oplevelse, som ikke findes magen til mange andre steder i verden. Når kampen er slut findes der masser af andre muligheder for spændende oplevelser. Oplev en Engelsk storby på nærmest hold…I kommer ikke til at kede Jer!

Gavekortet indeholder 1-2 billetter eller flere, alt efter hvilken kamp man vil se. Nogle rejser indeholder også overnatning på hotel, men dette afhænger af hvilken kamp man vil se, da prisen på billetter til kampe varierer afhængig af, hvilke hold der spiller. Ved at kontakte Event-tours, kan man få specificeret billettens kategori (afhængig af ønsket kamp) og undlade hotel eller eventuelt få overnatning inkluderet. Man kan som sådan selv vælge sin sammensætning af oplevelsen, så det bliver den optimale fodboldoplevelse med dette gavekort.

Fodboldrejser er en sikker vinder – og udsigten til en glad gavemodtager.

fodboldrejse fodbold i england

 

Giv en fodboldrejse til England i gave – køb her

 

 

Indlægget fodboldrejse i gave indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE