Fodbad

fodbad som gave, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, konfirmationsgave

En god gave er gave man som gavegiver også selv kunne bruge. Velvære er en af den gode slags gaver, idet velvære er forkælelse og det nyder vi alle – specielt når vi får det som gave. Et lækkert velduftende fodbad er afslappende og forfriskende og noget vi bør unde os selv og dem vi holder af. Velvære til fødderne i form af et fodbad og/eller pleje til fødderne er en genial gave. Det hjælper trætte og ømme fødder og følelsen af velvære forplanter sig til resten af kroppen. Et fodbad i gave er oplagt både sommer og vinter, idet plejen gør fødderne klar til sandaler om sommeren, mens det er om vinteren at fødderne mest har behov for pleje. Vi anbefaler et fodbad som gave. Hvis gavemodtager allerede har et fodbad, så giv nogle lækre plejeprodukter af den slags, som gavemodtager ikke normalt vil ofre på sig selv.

Fodbad som oplagte gaveidéer:

NYHED – OBH fodbad 6063 – Pris kr. 349,-

At tage et skønt fodbad en gang imellem, gør fødderne glade. Fodbadet har vibrationsmassage, bobler, varme, infrarød punktvarme og massagetilbehør, alt dette for at dine fødder kan føle sig godt tilpas. Kapacitet: 4,6 l Hældetud for nem tømning samt stænkskjold. Vibrationsmassage, bobler, varme, infrarød punktvarme samt aftageligt massagetilbehør. 3 programmer: – Varme og bobler – Massage og infrarød punktvarme – Varme, vibrationsmassage, bobler og infrarød punktvarme

obh 6063 fodbad i gave alletiders gave, gaveinspiration, gaveidéer, gave til hende der har alt obh-6063 fodbad gave alletiders gave gaveinspiration gaveidéer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

fodbad alletiders gave gaveinspiration, idéer til gave

Beurer FB035 – Pris kr. 725,-

Luksus fodspa med 3 funktioner. Spamassage, vibrationsmassage og vandvarmer. Integrerede magneter til magnetfelt-terapi.

Luksus fodspa med magnetfelt-terapi for øget blodcirkulation i fødderne samt øget velvære. Fodspaet har desuden vibrationsmassage, spamassage, opvarmning af vandet samt en aftagelig, justerbar massagerulle til reflekszone massage. Gummifødder sikrer, at fodspaen står stabilt. 16 integrerede felter til magnetfelt terapi.

Fodspa i lækker kvalitet. Giver en beroligende og Afslappende massage. 3 forskellige funktioner: spamassage, vibrationsmassage og vandvarmer. Beroligende infrarødlys, og aroma terapi 3 forskellige pedicure fastgørelser med praktisk ophæng 16 integrerede magneter for tilføjning af magnetisk felt Aftagelig massage rulle til refklekszone-massage Aftagelig aromaterapi filter Dobbeltvæg for ekstra varme isolation Skridsikre gummifødder Produktmål: 41 x 38 x 17 cm Produktvægt: 2,3 kg 3 års garanti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lækre plejeprodukter er selvfølgelig dét, der gør at et fodbad går fra at være et fodbad til desideret velære og luksus til fødderne. VI har fundet et par lækre produkter frem som er fremstillet med det ene formål at pleje trætte, tørre og ømme fødder:

Fodbadesalt med salt fra Guerande i Frankrig – Pris kr. 65,-

fodbadesalt Guerande i Bretagne fodbad alletiders gave

Nu kan du forkæle  med et afslappende fodbad med håndhøstet badesalt fra skønne Guerande i Bretagne. Havsaltet er tilsat lidt økologisk pebermynte og kølende, velduftenede, rene æteriske olier. Det afslappende havsalt er rig på magnesium mineraler og mikronæringsstoffer. Saltet er desuden økologisk og certificeret efter specifikationer fra “Nature et Progres”. Det skønne havsalt er blot tilsat en smule økologisk pebermynte og kølende, velduftende, rene æteriske olier. Indeholder ingen tilsætningsstoffer.
Anvendelse af fodbadesalt i fodbad
Anvend ca. 2 spsk. i et fodbad.


Cosborg Fodbadeolie med kæmpenatlysolie – Pris kr. 149,-

Start fodplejen med Cosborg Fodbadolie. Blødgør og plejer den tørre og hårde hud med kæmpenatlysolie, macamamia nøddeolie og jojobaolie. Menthol er tilsat for at gøre huden forfriskende og kølende.

cosborg fodbadeolie med kæmpenatlysolie, macamamia nøddeolie og jojobaolie. Faodbad alletiders gave


 

Dr. Organic Manuka Fod Creme – Pris kr. 99,-

Fod Creme fra Dr. Organic giver dig en bioaktiv hudpleje, hvor kun de fineste naturlige og økologiske råvarer er anvendt. De aktive ingredienser i hudplejeserien stammer fra hele verden og testets alle, om de opfylder kvalitetskravene. Manuka Fodcreme indeholder en blanding af organiske Manuka Honey, aloe vera, propolis, olivenolie, solsikkeolie, E-vitamin samt Zink. Fodcremen virker beroligende, bødgørende og reparerer dine ru, tørre eller sprukne fødder.

Fodcreme fodbad alletiders gave

Ingredienser:
En blanding af organiske Manuka Honey, aloe vera, olivenolie, propolis, solsikkeolie, E-vitamin og Zink formuleret til synergistisk berolige, blødgøre, kondition, deodorisere og reparere ru, tørre og sprukne fødder. Det er en dybt gennemtrængende ikke fedtende og genoprettende creme som intenst moisturises og tilfører næringsstoffer til fødderne og holder dem i god form.Manuka Honning:
Denne honning er kendt for sine mange gavnlige egenskaber, er blevet kendt som
Naturens mirakel. Bedst til fugtgivning og reparation af huden.

Sæbeværkstedet Glade Fødder Gavepose – Pris kr. 143,-

Sæbeværkstedet Glade Fødder Gavepose fodbad alletiders gave

En lækker gavepose fyldt med gaver til dine trætte og ømme fødder. Du får både pimpstenssæbe og fodbalsam. Trætte og ømme fødder har godt af lidt opmærksomhed efter en anstrengende og hård uge. En behandling med sæbe med knust pimpsten og efterfølgende fodmassage med fodbalsam gør dine fødder blødere og mere afslappede.

Med i pakken findes:
Pimpstenssæbe
Fodbalsam

Sæben med knust pimpsten er god at bruge, når du har fødderne i et fodbad. Skrub med den plejende sæbe på den grove hud, f.eks. på hælene. Sæben renser og sliber nænsomt. Den plejende fodbalsam er fremstillet af økologisk bivoks og økologisk jomfruolivenolie. Den dufter dejligt af æterisk olie af kølende pebermynte og niaouli. Balsamen er fast i konsistensen, men smelter, når man tager noget af den op i hænderne. Den virker særdeles blødgørende og er ideel til pleje af fødderne – men kan med fordel også anvendes på knæ og albuer, hvor huden også kan være lidt hård.

Alle plejeprodukter er fundet hos Helsebixen. Se flere gode produkter fra Helsebixen ved at klikke på reklamen nedenforIndlægget Fodbad indeholder affiliatelinks

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE