Fjällräven Vintage

Vintage serien fra Fjällräven er den hotteste mode i flere aldersgrupper og har været det længe, især modellen der hedder Rucksack som findes i small, medium og large. Rucksack er lavet i et utroligt kraftigt og slidstærkt materiale. Rygsæk er i sig selv meget enkel i designet, men med læderdetaljer som giver rygsækken et unikt præg. Rucksack er ideel både til studie og hverdag.

Skal den bruges til skole eller studie, vil vi anbefale at du/I vælger en str medium. Fjällräven vintage no. 21 i Medium rummer ca 20 liter og er stor nok til at kunne rumme mapper og en 15″ bærbar.

Har du brug for lidt mere bagageplads i din rygsæk, så er Fjällräven vintage no. 21 i Large et oplagt valg. Der er et samlet rumindhold på 30 liter i rygsækken, som gør at der er plads til det hele. Der er plads til en 17 tommer laptop i rygsækken, og der er en polstret bund specielt til at beskytte en bærbar.

Fjällräven Rucksack design og materialer

Fjällräven Rucksack er designet over nogle af de mest populære rygsække tilbage fra 60’erne og 70’erne, og er lavet i et helt klassisk retro design. Skulderremmene er formsyet for at sikre den bedst mulige pasform. Under toplåget er der en snelukning der består af en snørre der let kan strammes ind. Desuden sidder der en indvendig lomme med lynlås under toplåget, hvor der er plads til de vigtigste småting. Der er ydermere 2 dybe sidelommer med plads til f.eks. vandflaske eller lignende. Indvendigt er der er en står lomme i ryggen der indeholder et siddeunderlag der er let at tage ud, og som er lavet i samme stofkvalitet og farve som rygsækken, så de matcher. Siddeunderlaget der er placeret op af ryggen, er også med til at give lidt mere komfort i ryggen.

Stoffet er HeavyDuty G-1000 materiale, der er voksbehandlet for at virke vandafvisende. Rundt i kanten af toplåget, til remme, logo samt under hele bunden, er der lavet detaljer i ægte læder. Det er med til at give rygsækken et lidt mere råt look, og den tager sig lige så godt ud på en tur i fjeldet, som den gør til hverdagsbrug.

Alle tre størrelser laves i flere forskellige flotte farver, her ses et lille udvalg

rucksack

 

Fjällräven har eksisteret i over 50 år. Det hele begyndte i 1960 da Åke Nordin startede sin egen virksomhed; nemlig Fjällräven.  Åke var især irriteret over datidens rygsække, som var ukomfortable og ikke fordelte vægten ordentligt. Han elskede naturen, og havde derfor det mål, at få andre til det samme. Åke startede allerede i en tidlig alder, da han som 14-årig, i 1950, konstruerede han en træramme med en aftagelig taske, som var smal for neden og bred i toppen, hvilket gav en meget bedre vægtfordeling. Det gjorde det muligt at bære en tungere vægt, samtidig med det var behageligt. 10 år senere blev virksomheden ”Fjällräven” født. Fjällräven arbejder stadig på at finde innovative, intelligente løsninger til friluftsudstyr. Det handler om at få mennesker til at bibeholde kærligheden til naturen og vække den hos andre, samt at udvikle produkter på en miljøansvarlig måde. Alt dette afspejler en succesfuld, ansvarlig, moden virksomhed, som har haft samme vision lige siden 1960, og som stadig udvikler nye, spændende produkter!


Indlægget Fjällräven Vintage indeholder affiliatelinks

Kilde: Taskeholic.dk

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!