5 Gode grunde til at købe gaver hos Bog & Idé

bogide anbefaler bog og ide


Når du skal købe en gave er det både vigtigt at gaven er god, men også at den er købt under gode betingelser. Butikkerne i Danmark er frit stillet hvad angår bytteservice og returnering af varer. De har med andre ord ikke pligt til at bytte og refundere, hvis der ikke er tale om en reklamation. De fleste butikker tilbyder dog bytteservice i en begrænset periode (f.eks. 7, 14 eller 30 dage) og refundering af pengene bruger flere butikker også, hvis der er tale om ikke nedsatte varer og indenfor en kort periode efter købet.

Bog & Idé har en unik service både på nettet og i butikker og samspillet mellem butikkerne og nettet, er med til at vi vurderer Bog & Idé til et være det foretrukne sted for køb af gaver. Vi har samlet 5 gode grunde til at købe gaver hos Bog & Idé.

5 Gode grunde til at købe gaver hos Bog & Idé

  1. Udvalg, erfaring og ekspertise. Meget enkelt, men Bog & Idés forretningsmission er også helt enkelt: “At give forbrugerne markedets bedste oplevelser via rådgivning og et bredt sortiment inden for bøger, kontor og trend”. Det betyder at sortiment, service og viden er grundpillerne under Danmarks største boghandlerkæde, og det kommer os som gavegivere, til gode.
  2. Bog & Idé har hele 12 måneders bytteservice. Det betyder at gavemodtager har hele 12 måneder til at få byttet sin gave. Bog & Idé oplyser “En vare købt hos Bog & idé eller via bog-ide.dk, kan byttes i samtlige Bog & idé butikker landet over inden for 12 måneder – bare den er i original og uskadt emballage.” Det er god bytteservice!
  3. Bog & Idé er en landsdækkende butikskæde. Køb af gaver der skal kunne byttes i den anden ende er landet, kræver tanker om mulighed for at bytte. Bog & Idé tilbyder landsdækkende bytteservice. Dvs. varer der er købt i én fysisk butik (eller på nettet), kan byttes i en anden af de 90 fysiske butik, der findes i Danmark (inkl. Grønland og Færøerne). Gavemodtageren har derfor aldrig langt, hvis gaven skal byttes.
  4. “Klik og Hent” er en service på Bog & Idés hjemmeside. Her kan du i ro og mag bestille bøger og andre gaveidéer og vælge om du vil have gaverne leveret eller om du vil afhente dem i nærmeste butik. Klik og afhentning i nærmeste butik gør at du sparer portoen til levering. Klik og Hent” konceptet er genialt for alle der nyder at finde inspiration på nettet, men som er trætte af ikke at kunne finde præcis den samme gaveíde, ude i fysiske butikker.
  5. Bog & Idé tilbyder gratis indpakning af dine gaver. Der er rigtig mange butikker der tilbyder at pakke dine gaver ind og det gør Bog & Idé også, men det smarte er at du kan tilføje det på din “Klik & Hent” bestilling, så gaverne er pakket ind, når du kommer og henter dem.

Bog & Idé er et af vores foretrukne gavebutikker af ovenstående årsager. Vi nyder i kunne bestille vores gaver hjemmefra og hente dem indpakket i butikken. Vi betragter den 12 måneders landsdækkende bytteservice som en rigtig flot service og den er vigtig for os som gavegivere.

 

 

Alletiders Gave anmelder jævnligt bøger og finder gode bøger som gaveinspiration. Find inspiration til din næste bog-gave her.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE