Fidget Spinner – iSpinner – og Fidget Cube – sommerens nye hit

fidget spinner fidget cube fidget cube tilbud fidget spinner tilbud

Vi kender alle de diller der har plaget landet (eller hele verden) i perioder. Vi husker yoyo’en, tamagotchi kæledyrene, pokemon og VM kortene, glansbillederne (så er vi langt tilbage i tiden) og nu er den nye dille altså kommet. Sommeren 2017 vil byde på børn og barnlige sjæle der leger med Fidget Spinner og Fidget Cube.

Ordet “Fidget” er engelsk og betyder rastløs. Det nye legetøj er egentlig tiltænkt som et middel mod rastløshed, men børn og barnlige sjæle har kastet deres kærlighed på de små tingester og de er nu svære at opdrive hos selv de største importører af legetøj.

Fidget Cube

Alle gode opfindelser starter med en god ide og ideen til Fidget Cube stammer fra to amerikanske brødre, Matthew og Mark McLachlan, der begge led forfærdelig meget af rastløshed. De var lidt af en prøvelse for familien og alle omkring dem. Så en dag blev de trætte af alle de irettesættende blikke og satte sig ned og fik en genial ide.

Fidget Cube terningen indeholder en række forskellige aktiviteter, som du kan bruge til at fordrive din rastløshed med. Det betyder, at det er slut med at sidde og klikke med kuglepennen, fumle med siderne i en bog, slå på kanten af bordet, vippe med fødderne eller sidde og nulre fingerspidserne mod hinanden.

fidget cube terning, fidget spinner, ispinner

Fidget Cube terningen er en sekssiddet terning med forskellige aktiviteter på siderne, som kan bruges til at fordrive rastløsheden med. På en af siderne er der f.eks. en stor vippekontakt, der kan erstatte kuglepenneklikkeriet. Den er ganske vist ikke helt lydløs, med mindre du anstrenger dig. Men den har den samme lindrende effekt og er knapt så irriterende at høre på. På terningens andre sider er der forskellige knapper, hjul og kugler, der skal trykkes, drejes eller køres rundt med. En side fungerer også på samme måde som de såkaldte lykkesten, som mange går rundt og gnider på i lommen og en anden har et hjul, du kan sidde og køre rundt med, frem for at skulle sidde og nulre fingerspidser.

fidget cube hvid, fidget spinner, fars dag gave, fidget cube tilbud

Fidget Cube koster 149,- og fås i mange farver

Gå til Shop

 

Fidget Spinner

Fidget Spinner er endnu mere populær end Fidget Cube og vil være landeplagen i det danske land anno 2017. Fidget Spinner har samme formål som Fidget Cube, nemlig at gøre noget ved rastløsheden. Børn og barnlige sjæle har naturligvis allerede fundet på tricks med de smarte små Fidget Spinners. De fås i mange farver og koster 149,-

Spinner fidget spinner grøn fidget spinner tilbud

Se i øvrigt videoen nedenfor hvis du vil blive klog på Fidget Spinner tricks

Gå til Shop

 

 

Indlægget Fidget Spinner – iSpinner – og Fidget Cube – sommerens nye hit indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE