Feminin computertaske – skindtaske til arbejdsbrug

feminin arbejdstaske feminin computertaske feminin skoletaske skind computertaske feminin skindtaske gammel skoletaske look læder

På jagt efter en feminin arbejdstaske til dig selv eller i gave til en kvinde du holder meget af?

Næsten alle kvinder med en skrivebordsarbejdsplads og mulighed for at arbejde hjemme, slæder sin arbejdscomputer med frem og tilbage til jobbet. Og de dage at computeren ikke er med, er det ofte dejligt med en rummelig taske til små indkøb, madpakke, iPad og andet relevant for dagens gøremål. En feminin computertaske er derfor en god gaveídé.

En computertaske i skind er en dyr og meget fin gave. Det er også en taske man sjældendt går ud og køber til sig selv. Netop derfor er det en fed gave og man værdsætter den hver eneste gang den er i brug. Vi har selv givet en feminin computertaske i gave og set den værdsat og brugt flittigt. Gaven endte med at være en gave hvor vi var flere der slog os sammen om den lækre taske. Gavemodtager var en skøn kvinde der har alt og svær at finde en gave til på et mindre budget. Derfor var en sammenskudsgave en oplagt idé. 

 

feminin computertaske feminin gammeldags skoletaske feminin arbejdstaske i skind computertaske i skind

Feminin arbejdstaske med plads til computer

Denne skønne model har vi selv købt i cognac farvet til en skøn kvinde. Computertasken er fra Spikes and Sparrow og fås (som billedet antyder), i flere forskellige farver. Comptertasken i skind er en klassisk model med et stort rum til computer og en mappe. På forsiden findes to forlommer der tilgås når klappen på tasken er åben. Bagtil findes en lomme med lynlås der er oplagt til de vigtigste ting, som mobilen, nøglekort, nøgler og pung. 

Find den feminine computertaske

feminin computertaske feminin gammeldags skoletaske feminin arbejdstaske i skind computertaske i skind sort brun

Computertaske i skind

Drop en kiksede rygsæk og den lækreste computertaske i skind. Det gør arbejdsdagen en tand bedre. En computertaske i skind er en lækker ting, især når den er lavet af det blødeste skind, som denne. Dette er en Spikes and Sparrow computertaske, der fås i disse to farver. Den feminine computertaske måler 30 x 41 x 9 cm. Den forholdsvise dybe computertaske gør at den indeholder 2 gode rum, så computer kan være adskilt fra arbejdspapirer. Begge store rum lukkes med lynlås og indeholder små lommer til skriveredskaber og andre småting. Foran findes et større rum med klap og et mindre lynlåsrum. 

Find arbejdstasken i skind hos CarrieAlong

 

computertaske feminin computertaske arbejdstaske i skind brun computertaske sort somputertaske til kvinder computertaske i skind

Slim computertaske i skind

Slim computertaske i sind fra GEAR. Modellen hedder Buffalo og passer til en 14″ PC eller en 15″ Mac. GEARs slim computertasker er lavet i første klasses skind og har et behageligt polstret bærehåndtag og aftagelig skulderrem. Tasken bæres enten med skulderemmen eller med de blåde håndtag. Den feminine computertaske har et rum med lynlås, der er foret med bomuld. En stor frontlomme med lynlås. Dette er en yderst elegant og feminin computertaske. Al læder er håndlavet og GEAR vælger omhyggeligt de bedste naturlige skind til disse computertasker.  Tegn på variationer i farve og konsistens er bevis på læderets naturlige skønhed, og det kan udvikle patina gennem tiden. Disse funktioner og patina er ikke fejl og vil ikke påvirke holdbarheden af ​​produktet. 

Find slim buffalo computertaske hos CoolShop

 

feminin computertaske arbejdstaske til kvinder somputertaske i skind skuldertaske crossbody By Henneberg

Lækker feminin computertaske i cognac farvet skind

Denne lækre computertaske er håndlavet. Den er lavet i skind og har et stort rum. Inde i det rum er en stor lomme med lynlås på bagvæggen og et stort rum med velcolukning på forvæggen. Bag på tasken er et stort rum med lynlås og taskens front har et stort rum med lynlås samt to små lommer, der lukkes med tryklås. En rem går fra taskens bag til front og lukkes med trykknap. Tasken har håndtag og en bred justerbar skulderrem i canvas/læder.
Tasken er foret, har massive metaldel og YKK lynlås. Den kan rumme en A4 mappe. Mål: 42 cm x 29 cm x 10 cm. 

Find denne lækre håndlavet computertaske hos ByHenneberg

skuldertaske computertaske i skind arbejdstaske i læder cognac farvet feminin computertaske

Håndlavet old School skoletaske i lækker kvalitet

Lækkert blødt skind og foeret indvendig, er nogle af de lækre detajler ved denne model. Den er en retro udgave af de gamle oldschool skoletasker og den er både lækker og praktisk. PC tasken er i lækkert læder, der rummer A4-format. Stort indvendigt rum med plads til PC og/eller A4-mappe. Lomme til telefon & 2 kuglepenne samt 4 rum til kredit-/visitkort. Taskens bagerste inderside har en stor lomme med lynlås. På fronten af tasken er to lommer og på bagsiden også én stor lomme, der lukkes med lynlås. Tasken lukkes med magnetlåse. Mål: 42 cm bred / 29 cm høj / 9 cm dyb.

Find den håndlavet old school computertaske hos byHenneberg

 

feminin computertaske i skin brun skuldertaske til laptop enkel computertaske i skind

Slim brun taske til laptop i økologisk skind.

Læderet er garvet i hånden og gnedet med voks, hvilket giver forskellige nuancer i læderet og gør hver taske speciel.
Det er en taske, der bare bliver smukkere med tiden. Tasken har en flap der lukkes med tryklås. Under flappen, på taskens forside, er et rum med lommer til kort og pen. Tasken har et stort rum med lomme til tlf. og beskyttet lomme til i-pad hvor på der er en mindre lomme. På taskens inder-bagvæg er en lomme med lynlås. Tasken har også et rum med lynlås på bagsiden. En 4 cm bred, justerbar og aftagelig skulderrem medfølger. Tasken også både bruges med og uden rem – lige til at bære under armen. Stilfuld og økologisk skuldertaske i unik kvalitet og dette er en taske som bevarer sit smukke udseende i mange år. Mål: 34 cm bred x 26 cm høj x 4 cm i dybden.

Find de økologiske slim laptoptaske hos byHenneberg

Skuldertaske i skind computertaske læder old school by henneberg

Old school skoletaske i skind

Klassisk design og lækkert ubehandlet bøffellæder – det bliver ikke meget bedre vel? Dette er en taske der holder hele livet. Både i kvalitet og i design. Den går muligvis af mode og nogle år, vil brunt læder være yt… men det ændrer ikke ved at dette gamle design stadig holder. Og det ubehandlet bøffellæder til skabe den helt rigtige patina gennem årene – som de eneste tegn på at tasken har år på bagen. Den står uden tvivl øverst på ønskesedlen på Alletiders Gave redaktionen. Den er et must have som vi endnu ikke har fået hænderne på. Vintage lædertaske lavet af ubehandlet bøffellæder, der er fremstillet på gammeldags manér – som de gamle western tasker. Den naturlige overflade bevares og tasken bliver bare flottere med tiden. Denne taske er i vintagebrun og kan rumme A4 mappe og/eller PC. Indvendigt er et stort rum, der på bagsiden har et beskyttet rum til I-pad el. lign der lukkes med velco. Inderst på forsiden er der lomme til telefon, plads til to kuglepenne samt kort.
Taskens bagside har en lomme med lynlås og taskens front har en stor lomme under klappen. Tasken lukkes med magnetlås. Tasken har robust skulderrem, der kan indstilles i længden. Mål: 39 cm x 29 cm x 14 cm

Computertaske i bøffellæder findes hos byHenneberg

 

 

 

LÆS OGSÅ: Gaucho skindhandsker til hende

 

Indlægget Feminin computertaske skind indeholder affiliatelinks

 

 
 
 
 
 
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!