Populære familiespil 2017

populære familiespil 2017, populære brætspil 2017, årets spil 2017, årets børne spil 2017, årets voksenspil 2017, årets familiespil 2017, årets brætspil 2017, sjove familie spil, sjove brætspil, monopoly gamer, det dårlige selskab, speak out, få tungen på gled, lille storm activity, børne alias, sandt eller bullshit, ego, danmarksquiz, ludo quiz danmark, skal vi vædde, familiegaver, julegave til familien, alletiders gave, gaveinspiration

Brætspil er en god måde at samles og lave noget sjovt sammen, hele familien – eller voksen selskabet. Vi har kigget nærmere på årets populære familiespil 2017.

Spil er en god måde for børn at udvikle færdigheder og blive udfordret. Og så er legen med til at indlæringen ikke er kedelig. I spil lærer børn om regler og de øver sig i at overholde reglerne. De lærer også at vinde, tabe, glæde sig og ærgre sig, mens deres tankevirksomhed udfordres. Spil er derfor et genial indlæringsværktøj – forklædt som legetøj.

Vi voksne elsker også et godt spil, idet vi både underholdes og udfordres af spillets set-up. Det er en sjov måde at være sammen på og timerne flyver hurtigt afsted, når fokus er rettet på årets brætspil og vi er blandt familie og venner.

Brætspil til børn

Børne Alias

Børne Alias lærer børn at udvide deres ordforråd på en genial måde. Billedkortene er nemme at forklare ord fra, men timeglasset stopper aldrig. Indeholder 300 illustrerede ordkort. Perfekt til større børn. Udvider børns ordforråd på den sjove måde. Vinder af årets spil for børn 3-9 år i 2015. Spilletid ca.: 30 min. Fra 4 spillere. Fra 5 år

Find spillet hos Bog og Ide

Lille Storm activity

I dette sjove aktivitetsspil lærer børnene om alfabetet, mens de morer sig. Spillet kan både spilles individuelt eller i hold og byder på underholdende action, der involverer hele kroppen. For 2-6 spillere fra 4 år. Spilletid ca. 10-20 min.

Find spillet hos Bog & Ide

Familiespil 2017

Speak out – børn mod voksne

Speak Out Kids vs. Parents er en udgave af selskabsspillet, som kan bruges med hele familien rundt om bordet. ”Ihhhnn schjuuuuuukøøøøøhl aaa bbbbljjjjaaaaa” – Er din cykel blå? Nej, ok. Hvad forsøger du så at fortælle mig? Speak Out familieudgaven er for børn i alle aldre, hvor børn danner hold mod de voksne, og det gælder om, at dine holdkammerater tyder hvad du forsøger at fortælle dem, lige som i det originale Speak Out selskabsspil, familieudgaven indeholder blot hylende morsomme sætninger, til både voksne og børn. Speak Out Kids vs. Parents kan spilles på både dansk og norsk. Spillet indeholder i alt 10 mundstykker til både børn (6 stk.) og voksne (4 stk.), samt nyt indhold (100 spillekort til voksne og 100 spillekort til børn). For 4-10 spillere. Fra 8 år.

Find spillet hos Bog & Ide

Få tungen på gled

Et kapløb mod tiden, hvor du prøver at nævne de 10 ting, der relaterer til emnet på kortet. Kun svar, der stemmer eksakt med kortet accepteres, så du skal tænke hurtigt. Emnerne kan handle om alt fra grønne grøntsager til noget, du ikke bør gøre. Spillet inkluderer en kortholder, som gør optælling af point nemmere. Spændende ordleg for to hold. For 2 eller flere spillere fra 8 år.

Find spillet hos Bog & Ide

Skal vi vædde?

Dette familiespil er et populært indslag på en hyggelig spilleaften. Deltagerne udfører forskellige opgaver, mens de andre spillere vædder om, hvorvidt de klarer det eller ej. Hvis de andre gætter rigtigt, vinder de deres indsats i spillepenge, ligesom man vinder en præmie, hvis man udfører opgaven fejlfrit. For 3-6 spillere. Spilletid: Fra 45 minutter. Alder: fra 7 år

Find det hos Bog & Ide

Ludo Quiz Danmark

Denne familieudgave kombinerer det klassiske ludospil med spørgsmål om Danmark inddelt i sværhedsgrader, så både børn, unge og voksne kan deltage. Ludo Quiz er et revolutionerende quizspil, hvor du som deltager skal få dine to brikker hurtigst igennem banen. Pas på at dine modspillere ikke slår dig tilbage til start, for så er vejen lang. Ludo Quiz handler om paratviden, held og strategi. Du har selv indflydelse på, hvilken kategori af spørgsmål du får stillet. Derfor kan du, ved held og dygtighed, få flyttet rundt, så du gør spillet lettere for dig selv. Ludo Quiz tager kun 2 minutter at lære – men kan spilles igen og igen. Der er over 600 spørgsmål til voksne og over 600 til børn, så hele familien kan spille med. For 2-4 spillere fra 10 år. Spilletid fra 30-60 min.

Find spillet hos Bog & Ide

Den store Danmarksquiz

Den store Danmarksquiz er en lettilgængelig og taktisk quiz, hvor alle 1800 spørgsmål handler om Danmark. Deltagerne bestemmer undervejs selv sværhedsgraden, mens de dribler sig igennem kategorierne Geografi og Natur, Historie, Kunst og Litteratur, Politik og Samfund, Sport og Underholdning. Hvem ved egentlig mest om Danmark? For 2 eller flere spillere fra 12 år.

Find spillet hos Bog & Ide

Monopoly Gamer

En ny type Monopoly, som bevæger sig ind på videospillenes domæne. Saml mønter, køb ejendomme og besejr bosser for at opnå point og vinde spillet. For 2-4 spillere fra 8 år.

Find Monopoly Gamer hos Bog & Ide

 

Brætspil til voksne

Sandt eller bullshit

Kan du skelne mellem troværdige løgne og skøre sandheder? Vejede Elvis lige så meget som tre stk. Justin Bieber, da han døde? Giver gifte mænd flere drikkepenge på en restaurant end singler? Og var Saddam Hussein vild med ABBA? Er dette sandt, eller er det bullshit? Det er op til dig at finde det rigtige svar. Sandt eller bullshit er et super underholdende spil med 400 spørgsmål, hvor det gælder om at udskille de sandfærdige historier fra dem, der er det rene bullshit! Så gør klar til troværdige løgnehistorier og helt skøre sandheder! Dette er et anderledes og sjovt spørgsmålsspil, der har masser af glimt i øjet og ikke mindst humor! Spillet mikser vigtig viden med nonsens og de værste røverhistorier, og det giver en rigtig festlig cocktail! Du får med garanti masser af latter, sjove diskussioner og overraskende svar, når dette spil kommer på bordet. Sandt eller bullshit er velegnet til festlige begivenheder eller en hyggelig middag. For 2 eller flere spillere fra 16 år.

Find spillet hos Bog & Ide

Ego – hvem er du?

Hvor godt kender du egentlig dig selv?Hvordan ser andre på dig?Få svar på livets små og store spørgsmål og opdag helt nye sider af din egen og dine venners personlighed i et anmelderrost, afslørende og underholdende spil.

Find spillet hos Bog & Ide

Det dårlige selskab

Kan du lide sort og upassende humor? Så vil du elske Det Dårlige Selskab! Spillet er et hylende morsomt selskabsspil, hvor deltagerne dyster om at skabe de mest humoristiske og tossede sætninger og scenarier. Så glem alt om paratviden og strategi – alle kan være med i dette spil, hvor du udelukkende skal tænke på at være sjov og opfindsom – og sammensætte de kort, som du synes er allermest hen i vejret. Spillets regler er simple. Alle spillere starter med 13 svarkort på hånden. Spiller starter med, at dommeren (rollen som dommer skifter ved hver ny runde) trækker et pointkort, som består af en ufærdig sætning. Når sætningen er blevet læst højt, skal samtlige spillere vælge det af deres i alt 13 svarkort, som de tror dommeren synes fuldender sætningen bedst, sjovest eller allermest skørt. Når alle har valgt deres svarkort, skal de blandes, så dommeren ikke kan favorisere, hvorefter samtlige besvarelser læses højt. Point-kortet tildeles den spiller, som dommeren mener har lagt det bedste svar. Herefter begynder en ny runde. Spillet er slut, når en af spillerne har opnået 7 point. Spillet indeholder 90 point-kort og 360 svarkort, så kombinationerne er mange og ingen spil ens. Spillets i alt 450 kort er med andre ord fyldt med sprudlende og fantasifuld underholdning for alle. Det perfekte indslag til en festlig aften! For 3-16 deltagere. Fra 16 år.

Find spillet hos Bog & Ide

Læs også 5 gode grunde til at købe gaver i Bog & Ide

Indlægget Populære familiespil 2017 indeholder affiliatelinks

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE