Evighedskalender

evighedskalender bloomingville blommingsville evighedskalender klassisk gave gave til kontoret gave til jubilar gaveinspiration firmagave house doctor

Vi er i disse dage ved at skrive vores egen ønskeseddel, som vi nok skal dele med jer her på siden. Et af de ønsker der indtil videre har sneget sig frem på vores ønskeseddel er en evighedskalender, som vi kan have stående på kontoret.

Vi kan godt lide tanken om noget enkelt og i klassisk design. For os er det fordel at kalenderen kan bruges år efter år, da det dermed også er en ting der skåner naturen. Vi har fundet tre rigtig god bud på evighedskalendere, både en der kan stå på bordet, men også en der kan hænge på væggen. Alle tre bud lavet i klassisk og enkelt design som passer ind i det moderne hjem, så har du svært ved at finde på en gave til gavemodtageren der går op i klassisk og enkelt design, så er dette måske lige den rette gaveidé.

evighedskalender gaveinspiration alletidersgaveEvighedskalender fra House Doctor

Evighedskalenderen fra House Doctor er lavet af massiv bøgetræ og måler 12×8×10,5 cm. Datoen vises i sort og på engelsk. 

Find evighedskalenderen hos Dubuy.dk

 

evighedskalender bloomingville blommingsville evighedskalender klassisk gave gave til kontoret gave til jubilar gaveinspiration firmagave

Evighedskalender fra Bloomingville

En fin evighedskalender, der kan bruges år efter år. En yderst genanvendelig gave i klassisk design og som i princippet kan bruges af alle. Derfor også er en idé som mandelgave. Evighedskalenderen fra Bloomingville er lavet i massiv Paulownia træ og måler 14 x 10 x 6,5.

Find Evighedskalenderen hos Dubuy.dk

 

evighedskalender massiv træ firmagave inspiration gave som alle kan bruge alletidersgave

Evighedskalender i massiv træ

Flot evighedskalender i træ der er med til at give den et lækkert nordisk og moderne look, som du aldrig vil blive træt af at se på. Her er der ikke nogen moderne teknologi der sørger for at opdatere kalenderen. Du skal hver dag huske at ændre dag og dato, og så er du klar til at gribe dagen. 

Find evighedskalenderen hos gaveideer.dk


Indlægget Evighedskalender indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!