Erotisk julekalender

erotisk julekalender, fræk julekalender, julekalender til par, julekalender til single, julekalender til voksne, erotisk pakkekalender, pakkekalender til ham, pakkekalender til hende, julekalender kun til voksne, alletider gave, julekalender 2017, pakkekalender 2017, adventskalender 2017

Gør julemåneden i år lidt sjovere med en erotisk julekalender.

Juleaften! Den der dirrende længsel og spændte forventning, som bygges op. De lystfyldte blikke, som bliver hængende ved pakken. Og til sidst det der tilfredse udbrud, når klimaks og ønsker bliver opfyldt! Nu kan du få hver dag i december til at føles som juleaften – Amorelie Erotisk Julekalender forvandler julemåneden til årets hedeste!

Lågerne er fyldt med erotik og rummer massageprodukter, sexlegetøj og fantasiæggende tilbehør, som vækker lyst og passion og har en værdi af ca. 4200 kr! Den erotiske adventskalender er desuden stilrent udformet og afslører ingenting om de hede hemmeligeheder, der gemmer sig indeni.

Amorelie Julekalender passer både til par og singler og både til kvinder og mænd uanset orientering (producenten hilser og siger, at visse produkter kan kræve “lidt mere kreativitet” afhængigt af, hvem der skal bruge dem, men at kalenderen passer til alle). Det er helt enkelt en perfekt gave til en, du vil give en sensuel advent!

Fakta om Amorelie Erotisk Julekalender

  • Gå julen i møde med en erotisk pakkekalender, som får hver dag til at føles som juleaften!
  • Perfekt gave både til par og singler, som ønsker at opleve nye sider af kærlighedslivet!
  • 24 hede overraskelser inden for massage, sexlegetøj og soft-bondage – til en værdi af cirka 4200 kr!
  • Passer til både kvinder og mænd uanset orientering
  • Indeholder produkter fra blandt andet Fun Factory, Moqqa, Miss V och Bijoux Indiscrets. Læse mere om julekalenderens indhold hos Coolstuff.

Julekalenderen kan bestilles hos Coolstuff

Indlægget Erotisk julekalender indeholder affiliatelinks

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE