Ergobag skoletasker

ergobag skoletasker, ergobag skoletaske, begynder skoletaske, ergonomisk skoletaske, ergobag rygsæk, ergobag taske, gave til barn, skoletaske, gave til barnebarn, gave til skolestart, gave, julegave, gaveinspiration, julegaver,

Har du et barn eller er barnebarn der skal starte i skole, så skal hun/han da bruge en skoletaske. Mange synes det kan være en stor udskrivning at skulle ud at investere i skoleudstyr, så hvis der barnet har fødselsdag tæt på skolestart, kan det være en oplagt gaveide at give en skoletaske i gave.

Ergobag er et forholdsvist nyt skoletaske mærke på det danske marked. Mærket stammer fra Tyskland, og er som det meste andet der kommer fra Tyskland i en rigtig god kvalitet. Ergobag har 4 kerneværdier som kendetegner deres produkter hhv. ergonomi, tilpasning, bæredygtighed og synlighed.  Skoletaskerne fra Ergobag blev kåret til ’Bedst i Test’ af Forbrugermagasinet TÆNK i 2015.

Ergobag skoletasker – et ergonomisk godt valg

Skærmbillede-2017-01-23-kl.-15.56.04-900x500

Ergonomi: ergobag kombinerer ergonomikonceptet fra innovative vandrerygsække med alt det, en skoletaske skal kunne præstere. Takket være de brede bækkenfinner flyttes vægten fra skuldrene til det stabile bækkenområde

Tilpasning: Takket være udskiftelige Kletties kan alle ergobag-rygsække designes individuelt. Der findes over 20 forskellige Klettie-sæt at gå på opdagelse i. Findes dit yndlingsmotiv ikke endnu? Så kan du også opfylde dine individuelle Klettie-ønsker med dine egne fotos og ved hjælp af skabeloner.

Bæredygtighed: Miljøet er vigtigt for Ergobag. Til ergobag-produkter bruges der derfor tekstiler, der er fremstillet af 100 % genbrugte PET-flasker. På den måde finder plastaffaldet anvendelse påny, og de naturlige ressourcer skånes. Indtil nu har ca. 31,3 mio. PET-flasker således allerede fundet en ny opgave.

Synlighed: Synlig? Selvfølgelig! Alle skolerygsække er udstyret med masser af refleksmateriale, så ergobag-bæreren har god synlighed i mørke. I trafikken giver ergobag-sikkerhedssættene, som kan lynes på, med deres fire stærke farver yderligere sikkerhed på vej til og fra skole.

ergobag skoletasker, ergobag skoletaske, begynder skoletaske, ergonomisk skoletaske, ergobag rygsæk, ergobag taske, gave til barn, skoletaske, gave til barnebarn, gave til skolestart, gave, julegave, gaveinspiration, julegaver,

Se alle de mange udgaver af Ergobag skoletasker og tilbehør hos Babygear. Babygear tilbyder som altid gratis fragt på alle produkter uanset hvor meget du vælger at handle for.

Ergobag skoletasker er lavet til flere forskellige aldre, hvad enten man er på jagt efter en børnhavetaske, skoletaske til mindre elller større børn og en del af de større modeller kan også med fordel bruges af voksne.

Indlægget Ergobag skoletasker indeholder affiliatelinks

Kilde: Klar til skolestart

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!