Emoji gave til teenageren

Emoji er det lille søde ansigt der fortæller følelser eller noget om den tekst man skriver på sms eller de sociale medier. Faktisk kan en hel besked skrives i emojis, hvis bare man er kreativ nok. En Emoji gave er gaver med de søde og sjove emojis – en oplagt gave til teenageren, eller som en sjov og frisk konfirmationsgave.

Vi har samlet de bedste, de sjoveste og de sejeste gaver med emoji nedenfor

Emoji gave – emojipude

emojipude emoji gave konfirmatiosgave, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé,

Griner du så tårerne løber, eller slikker du dig sultent om munden? Uanset hvordan du har det, vil disse Emoji-puder gøre dig helt hjerteøjet!

En pude har vel ingen følelser?! Så har du aldrig mødt Emoji-puderne, som udtrykker dine følelser helt uden, at du behøver at sige noget. Bløde og skønne er de også!

Den der kliché om, at et billede siger mere end tusind ord, har jo hængt ved siden hieroglyffernes tid, men den holder stadig stik. Og det er sikkert også derfor, at de gule cirkler, der har et ansigtsudtryk for hver eneste tænkelige følelse, er blevet så populære.

Saml alle dine favoritter, så du kan skifte din emoji-pude ud efter dit humør og situationen – det tidspunkt, hvor flirten kommer med hjem fra værtshuset, kræver ganske enkelt helt andre puder end en filmaften med vennerne!

 Puderne fås her – hos CoolStuff

Emoji gave – Sengetøj

Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, emGavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, emoji gave, gaveidé, emoji sengetøj

Sov godt sammen med dine bedste venner fra mobilen. Emoji sengetøj. Nu kan du sove sammen med både de glade, skøre og lunefulde smileys. Find en der passer til humøret og sov sødt i det Øko-Tex certificerede sengesæt af 100 % bomuld.

Sengetøjet fås her – hos Coop

Emoji gave – Halskæde

 

emoji halskæde emoji gave konfirmationsgave, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til hende, julegave, julegave til hende, gave til hende, gaveidéer, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, mors dag gave, morsdag gave,

Den søde smilende emoji i medfølgende halskæde er en sød og en sikker gaveidé som en anderledes konfirmationsgave. Det lille glade ansigt i en 42 cm lang kæde. Du vælger om det skal være i sølv, guld eller oxideret.

 Halskæden fås her – hos VERA VEGA

Emoji gave – emoji ur

Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, emoji ur emoji gave konfirmationsgave

Er det ikke tid til at peppe dit hjem lidt om? Det kan du med denne gave, der samtidig har et praktisk formål. Gaven er et ur til væggen, som er smart at have, for har du et vægur hængende i dit hjem, er du ikke afhængig af at finde din mobil frem for at se, hvad klokken er – du skal bare lige vende hovedet, og så har du dit svar. Ydermere fås dette ur i tre udgaver, der hver især har flotte emojis på urskiven, som vi kender dem fra vores beskeder og sms’er på smartphones og Facebook.

Emoji ur kan købes her – hos gaveideer.dk 

Indlægget Emoji gave til teenageren indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK