Elektrisk tandbørste til børn

elektrisk tandbørste til børn gaveide alletiders gave gaveinspiration

Elektriske tandbørster til børn kendes på et helt særligt design, som typisk trækker på motiver fra tegneseriernes verden. Du skal dog ikke lade dig snyde af det komiske ydre: Inde bag designet gemmer sig en effektiv elektrisk tandbørste der er skræddersyet til barnets brug. En elektrisk tandbørste kan benyttes allerede fra 4 års alderen. Vælg en elektrisk tandbørste til børn, hvis du vil motivere til tandbørstning. En elektrisk tandbørste til børn kan bringe lidt fornøjelse til børnenes tandbørstning samtidig med, at tænderne på effektiv og grundig vis, holdes rene. Hvis barnet bliver gladere for at børste, når der skiftes til en elektrisk tandbørste, er meget vundet i sidste ende.

Den elektriske tandbørste renser tænderne bedre end en manuel tandbørste – og gør tandbørstningen sjovere. En god rutine omkring tandbørstning er en af de bedste gaver du kan give børnene. Hvis den gode vane kommer på plads tidligt i livet, spares meget besvær og det kan undgås at børnene, senere hen, bliver en del af de 10-30% voksne danskere, der lider af tandlægeskræk.

Udvalget af deciderede elektriske tandbørster til børn er begrænset, men vi har fundet et udvalg frem som inspiration.

elektrisk tandbørste til børn spiderman

Colgates bud på elektrisk tandbørste til børn, med henholdsvis spiderman og barbie motiv. Pris kr. 99,- hos mecindo – dit online apotek

Colgates modeller har et lille oscillerende hoved med ekstra bløde børste som renser tænderne og forsigtigt fjerner plak. Nem og ligetil tænd/sluk knap. To udskiftelige AAA-batterier (inkl.). Smalt håndtag der passer perfekt i børnehænder. Børsten er designet til at kunne ligge fladt på bordet, så det er nemt at påføre tandpasta, og er velegnet til børn på 5+ år.

 

Elektrisk tandbørste til børn oral B stage power
Elektrisk tandbørste til børn Oral B stage Power biler

Oral B har i samarbejde med Braun, udviklet Stages Power til børn fra 3 år. Pris kr. 195,- her.

Motiverne er henholdsvis Biler og Prinsesser.  Batteridrevet elektrisk tandbørste til børn, inkl. 2 AA Batterier. Børster alle flader med optimal rensning og renser mellem tyggeflader. Når ned mellem tænderne og børster og renser mildt og plejende med den bløde børste. Udskiftligt børstehoved.
Elektrisk tandbørste til børn philips-sonicare

Philips har udviklet Phillips Sonicare For Kids, der er en elektrisk tandbørste for børn fra 4 år og op efter. Pris kr. 350,- hos Gucca

Tandbørsten tilbyder maksimal plak-fjernelse, Sonic teknologi, udskiftelige klistermærker og uddannelsesværktøjer for at hjælpe med at gøre en grundig tandbørstning sjov. Med indbygget timer, ved barnet præcist, hvor længe det skal børste tænderne.

 

Gaveinspiration om Elektrisk tandbørste til børn indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE