Dronninglund slotsophold

Gavekort, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, oplevelsesgave, oplevelse, oplevelsesgave til hende, oplevelsesgave til ham, oplevelsesgave til par, oplevelsesgave for 2, oplevelsesgave for to, romantisk gave, romantisk weekend, bryllupsgave

Denne gaveidé er til parret der trænger til noget ekstra forkælelse i den travle hverdag. Gaven er også en oplagt mulighed som bryllupsgave.

Slotsophold på Dronninglunds slot

Lad modtageren nyde et dejligt slotsophold på det lille, idylliske Dronninglund Slot, der i gennem dets 800 årige historie blev grundlagt som nonnekloster, senere kom under den danske krone og nu ligger som et stykke Danmarkshistorie, hvor gastronomiske oplevelser og forkælelse for dig, eller den heldige gavemodtager, venter.

slotsophold-7

Gastronomi, forkælelse, nordjysk lune og kvalitet venter, når Dronninglund Slot byder modtageren velkommen, kun 30 minutter fra Aalborg.

Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

  • Overnatning i dejligt dobbeltværelse
  • Eftermiddagskaffe m/kage ved ankomst
  • 3-retters gourmetmiddag (Der er mulighed for at tilkøbe vinmenu)
  • Aftenkaffe
  • Morgenbuffet
  • Gratis parkering
  • Gratis trådløst internet

Alle værelser er hyggeligt indrettet og ved ankomst bydes der velkommen med eftermiddagskaffe og kage, inden køkkenchefens 3-retters gourmetmiddag venter. Om aftenen bydes der på aftenkaffe, og næste morgen venter en lækker morgenbuffet, som vil sikre den bedste start på dagen.

Oplevelsen, som finder sted på Dronninglund Slot, kan opleves alle dage. Prisen for 2 personer 1 overnatning plus gourmetmiddag er 1600 kr. Skal modtageren have noget ekstra forkælelse så giv oplevelsen incl vinmenu, prisen er da 2190,-. Oplevelsen tilbydes gennem Duglemmerdetaldrig.dk som tilbyder mere end 140 for oplevelser rundt om i hele landet.

Køb oplevelsen her

Der i denne gaveide lagt op til ultimativ romantisk hygge, og hvor det eneste modtageren skal tænke på er at nyde det og slappe af.

Indlægget Dronninglund slotsophold indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 12/19/2015

    […] Romantik på slottet […]

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!