Dronefly – gaven til ham der har alt

drone dronefly ham der har alt alletiders gavedrone dronefly ham der har alt alletiders gave

Drone – dronefly – er det ikke dyrt? Det kommer an på hvilket fly der er tale om. Dronefly findes i mange forskellige prisklasser og derfor findes der droner i gave-prisklasse og droner i mange tusinde kroners klassen. Lidt ligesom SLR kamera. Der findes billige gode kamera der opfylder de flestes krav til et godt kamera og så findes der de professionelles kamera, hvor en enkel linse koster 10 gange mere end et billigt kamera. Vi har fundet droner fra 449,- til 68.000,-… i dette indlæg fokusere vi på de billigste.

Hvad er et dronefly og hvad skal det kunne, for at være en über cool gave til ham der har alt?

En drone eller et dronefly, er en teknisk helikopter, der kan bruges som legetøj. Teknisk hedder de quadcopter droner og er kendetegnet ved at være minidroner og fjernstyret, med mulighed for at montere et kamera eller et kamera er indbygget.

Det fede ved disse droner er at det er sjovt at flyve med dem! Hvis ikke manden er en nørd på området og nyder at bygge og programmere droner, er et dronefly er den ultimative gave til ham der har alt!

Når adrenalinkicket over dette stykke voksen legetøj, har lagt sig, bliver det en udfordring at styre og manøve droneflyet til at flyve præcis derhen man ønsker det. Udfordringen og legen bliver rigtig sjov, hvis droneflyet også kan tage enten video eller stilbilleder. Tag billeder og video ovenfra og i en kvalitet hvor billedet ikke ryster hver gang retningen ændres… Øvelse gør mester!!!

De allermindste og billigste er ikke større end en sommerfugl og de har enorm kort batteritid. Lnagt de fleste droner til under kr. 500,- har ikke mere batteri end 7-10 minutter. Og så er de så lette at det anbefales at anvendes dem udendørs, i vindstillevejr. Vælger du en mini drone i denne kategori, kan det anbefales at købe ekstra batteri, så oplevelsen varer længere.

Vi har fundet de billigste dronefly på markdet og giver dig et overblik over gavemulighederne her:

 

 

 

drone parrot rolling spider gave ham der har alt alletiders gave

 

Parrot Rolling Spider – iphone/tablet styret og indbygget kamera. PRIS kr. 729,-

Ét styk ultralet, radiostyret ingeniørkunst! Med Parrot Rolling Spider kan han køre på jorden, væggene og loftet. Afmontér hjulene, og få en præcisionsflyvende drone med kamera, som streamer med hele 60 frames i sekundet til din smartphone eller tablet. Parrot Rolling Spider er udstyret med ultraavanceret teknik. Hvad siger ham mon til ultralydsensorer til flyvning tæt på jorden? “Frit fald”-take-off? Ultracool!

Forlæns og baglæns loops laves med et enkelt tryk på en knap. Derudover kan akrobatiske tricks laves ved hjælp af den gratis app, som han styrer Rolling Spider med.

Rækkevide: 20 meter

 

 

 


 

drone micro drone 2.0 gave ham der har alt alletiders gave

 

Dronefly: Micro Drone 2.0 – PRIS kr. 749,-

Micro Drone 2.0  er en letvægts stuntdrone fra Micro-Drone i England.

OBS: Kamera er ikke inkluderet, men kan tilkøbes for 479,-

  • Flyv i luften som en stunt pilot
  • Letvægts drone der kan ligge i din hånd
  • Robust og vel-konstrueret
  • Kombinerer stabilitet med kunstflyvning
  • Kan let lave 360° saltoer i fire retninger
  • Genoplader med USB
  • Kameraet kan tilkøbes
  • 4GB SD kort og USB-kortlæser
  • Brugervenlig og let at holde øje med

 


drone parrot jumping ham der har alt alletiders gave

 

Parrot Jumping Sumo – hop 80 cm i luften og følg den real time på iPhone/tablet. PRIS kr. 999,-

Den ruller, snurrer, zigzagger og kan dreje 90 grader med høj hastighed. Og den har både gyroskop og hastighedsmåler!  Parrot Jumping Sumo er en slags robotinsekt, som styres med smartphone eller tablet. Det seje er, at han ikke er begrænset af at skulle se Sumo. Når den forsvinder ud af synsfeltet, skal blikket rettes mod controlleren og eventyret kan følges via det indbyggede vidvinkelkamera.

Parrot Jumping Sumo er spækket med smart teknik. Bredden på hjulbasen kan fx justeres yil den præcision, han ønsker. Højere præcision end med gængse radiostyrede biler. Der styres ved hjælp af den gratis Freeflight 3-app – et smart interface, hvor han ud over at styre og følge turen i realtid med kameraet også kan udføre forhåndsindstillede tricks når som helst med et tryk på en knap.

Rækkevide: 50 meter

 

 


 

nine eagles galaxy visitor 6 ham der har alt alletiders gave

 

Nine Eagles Galaxy Visitor 6 – PRIS kr. 1.595,-

Så har du sikkert set en video, der er filmet med budgetudgaven af en kameramand i helikopter – en quadcopter eller drone, der er udstyret med et kamera! Nine Eagles Galaxy Visitor er lige netop sådan en quadcopter – den er kun to decimeter stor men kan alligevel filme i hd. Den er nem at styre via den medfølgende sender. For at få den ultimative flyveoplevelse kan smartphone sættes i senderen og download NineEagles app’en. Så kan man se alt det, der sker i realtid på telefonens skærm!

Styringens følsomhed kan justeres, så både nybegyndere og professionelle kan få mest muligt ud af flyveturen. Og ja, Nine Eagles Galaxy Visitor kan naturligvis både flippe og lave rotationsbevægeler i luften!

Rækkevide: 200 meter

 

 

 

 

Se flere muligheder for dronefly som gave på coolstof.dk fra 249,- til 3.499,-

 

 

Indlægget Dronefly – gaven til ham der har alt indeholder affiliatelinks


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE