Domestic Noir – krimitrend

Kvinden der forsvandt Domestic Noir Alletiders Gave, bog som gave, mors dag gave, fars dag gave, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé,

Det nyeste og hotte i krimiverden er en niche af krimigenren som kaldes Domestic Noir. Gerningsmænd, seriemordere og et detaljeret plot hvor detaljerne for opklaring af gåden, beskrives intenst. I Domestic Noir genren er scenen sat i hjemmet – her kan alting ske, gerningsmændene ligner vore nærmeste og der vendes op og ned på det hele – hele tiden. Det handler om partnere der forsvinder, manipulerende kvinder, hemmeligheder, hvem-ved-hvad, løgne og farlige relationer.

Den største Domestic Noir er amerikanske Gillian Flynn, der med sin “Kvinden der forsvandt” har taget hele verden med storm. Det er et parforholdsdrama der udspiller sig hjemme hvor trygheden og de perfekte rammer for hverdagen, er scenen. Du gætter aldrig (før sidste kapital) hvordan det hele hænger sammen. Det er en bog hvor man ønsker sig at være hurtig-læser, for man sidder konstant og vender og drejer mulighederne for plottet, inde i hovedet.

Kvinden der forsvandt – af Gillian Flynn er en oplagt gaveidé til kr. 100,-

Kvinden der forsvandt Domestic Noir Alletiders Gave

 

Vi anbefaler også den engelske forfatter Paula Hawkins’ “Kvinden i toget” der med skiftende fortælleridentiteter, beskriver et drama der er spundet ind i løgne og hemmeligheder. Hvem er betragteren der har set parret i huset og vurderet dem til at være det perfekte par og hvorfor blander hun sig i efterforskningen når kvinden forsvinder? “Kvinden i toget” er en debutroman og den er verdens hurtigst sælgene debut. Tak til Paula Hawkins for en topunderholdende og anderledes krimi.

Kvinden i toget – af Paula Hawkins er et must for kirmifans til kr. 200,- 

Kvinden i toget Domestic Noir Alletiders Gave

Skriv et svar

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE