Dinner in the dark?

middag i mørke, dinner in the dark, Gavekort, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, oplevelsesgave, oplevelse, oplevelsesgave til hende, oplevelsesgave til ham, oplevelsesgave til par, oplevelsesgave for 2, oplevelsesgave for to, konfirmationsgave

En uforglemmelig sanseoplevelse i total mørke: Dinner in the dark

Giv en unik oplevelse, gavemodtageren garanteret aldrig har prøvet før, når den heldige gavemodtager, skal nyde en 3-retters madoplevelse i total mørke! Når vi ikke kan se noget, skærpes de resterende sanser på en helt anden måde – hvordan påvirker det smagssansen, og kan man overhovedet få noget på gaflen?

Betjeningen står det synshandicappede personale for, der er vant til at navigere i sådanne omgivelser. De eneste, der kan se noget, er køkkenpersonalet.

Hos Dark Waiter består middagen altid af en hemmelig, primært økologisk, 3-retters menu med nøje udvalgt og inkluderet øl-, vin- eller alkoholfri menu. Slutteligt vil der også blive serveret the og kaffe. Eventuelle ønsker om vegetarmenu eller mad allergi, informeres der om ved booking af oplevelsen. Dark Waiter er Danmarks første helt mørklagte restaurant, og har stået bag konceptet siden 2008.

Oplevelsen inkluderer:

  • 3-retters menu i total mørke
  • Øl-, vin-, eller alkoholfri menu
  • The og kaffe
  • Lydquizzer og sanseoplevelser

Sammen med de anderledes intense samtaler med ens partner til middagen, vil der være diverse interaktive indslag i form af lydquizzer og andre sanseoplevelser.

Dette er en oplevelse gavemodtageren helt sikkert aldrig glemmer!

Pris for oplevelsen via duglemmerdetaldrig.dk  hvor prisen er 995,- pr. person,

Restauranten åbner præcis kl 18.30, og lukker for indgangen umiddelbart efter. Det anbefales at møde op ca. 10 minutter forinden. For gæster, der ønsker at sidde alene, gør Dark Waiter deres bedste for at opfylde ønsket, hvis pladsen tillader det.

Oplevelsen finder sted her:

Cirkel-Ordenens Selskabslokaler (Inde i gården) 
Falkoner Alle 96
2000 Frederiksberg

Bestil Dinner in the dark her


Indlægget Dinner in the dark indholder affiliatelinks

error: Content is protected !!